• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PYSIA- narazie nie mysle czy bedziemy sie starać i tak musze poczekac z 2 cykle na jakąś regularnosc w cyklach...
a Wy ruszacie po nowym roku z nową silą:)

reklama
Asienka witaj i pisz!! :)) Powodzenia w starankach!!

Mama - razem się dalej staramy - obiecujesz???

Margolcia - ja starałam się leżeć z poduszką pod pupą jak najdłużej - sporadycznie wstawałam po 15 minutach. No ale jak przytualnka były codziennie to co z rycerzykami? Nie miały szansy się rozwinąć no nie?

Pysia czy my się już poznałyśmy???

Sol jak nerwy? Ja też jestem wiatrawica straszna i współczuję najbliższym, bo nie umiem powstrzymać gniewu - ja piłam neosapzimnę - ale doszło do tego, że piłam buteleczkę na jedno posiedzenie i zrezygnowałam z kupowania...Muszę poczytać o tym Twoim leku...

KLAUDUSIA- dziekuje za info-przekaż Jej nasze gratulacje i ze myslalysmy o Niej.maly Kubus,ale zaraz sie dopadnie do mleczka to urośnie :)))

LIL- obiecuje...

lil maja chyba nie :-):-):-)
Krzysia no to ba! Po Nowym Roku ruszamy ze zdwojoną silą - od razu bliźniaki będą :-D:-D:-D
Klaudusia wielkie gratulacje dla Agi. Ale super, że już po wszystkim i że ma swojego maleńkiego Szkraba przy sobie aj :))) i dzięki za info

Pewnie, że urośnie! Najważniejsze, że jest zdrowy a reszta sama niedługo przyjdzie!!!
Gratki oczywiście przekażę!!!!!!!:tak:

Ostatnia edycja:
Mama trzymam za słowo! Ja od stycznia idę metodą co 2-3 dni jak Margolcia radzi, a magnez już biorę, bo coś z tymi plamieniami u mnie...

Pysia no to witaj, hej, hej. hello :)))

Klaudusia no jak mały zacznie rosnąć to w szoku wszyscy będziemy!

reklama
Hello tu były moje początki na 2011 wiem ,ze mało mnie kto tu kojarzy ;) ale chciałambym Wam powiedziec ,że od trzech dni mam dwie krechy na tescie wprawdzie troche blade ale są :) :) i nie moge nacieszyc ta wiadomoscią pozdrawiam Was wszystkie i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Sol dzieki za wiadomosc .
Mama05

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry