• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama, bo ja biore pod jezykowa, ale dowcipna tez mam (dziewczyny mnie zaopatrzyly) No i chcialam sie zapytac, czy ta poranna trzeba na czczo.

Dobranoc!

Starjacym sie dzisiaj - cudownych wrazen i zlotego strzalu!!!

reklama
SOL- dzieki:)
GWIAZDECZKA- ja sie na podjezykowej nie znam -podobno jest nie halo w smaku wiec ja od razu poprosilam o dowcipną :)ale mysle ,ze nie musisz na czczo tej pod jezyk-a na ulotce nie ma info?? :)jak masz dowcipną to bierz tą-i wygodniej i smaku nie czujesz :)

mnie mąz troche wymasowal-plecy jak kamienie przez dzisiejszy stres i teraz juz zmykam pod prysznic i spać.papa

gwiazdeczko a mi gin mówił że tą podjęzykową żeby dowcipnie stosować :-D :tak: W smaku to jest okropieństwo :no:

Też powoli spadam bo baja się kończy i kładę młodą spać :-)
Dobranoc wszystkim i owocnych starań wszystkim starającym :-)

Hej dziewczynki z rana.

Gratulacje wystaranym!! Prześlijcie nam trochę fluidków.

Ja już w pracy. Ale dzisiaj nie mogłam wstać. A mąż tak fajnie grzał...

Hej Królowa! Mnie dziś z rana Maciuś grzał :) A mąż nad ranem bardziej, bo wczoraj padliśmy i dziś rano staranka w zamian za to były. Ale u mnie pewnie już po owulce. Buziaki!

Krolowa - jak chcesz - ale moje dzisiaj senne :-p

~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~

Sol dziś tak sennie, że mój Maciuś jeszcze śpi!

Fajna ta lista staraczek - pociesza, że o wiele więcej już wystaranych jest!

Kurka właśnie w gazecie zobaczyłam, że moja kumpela samochód wygrała. I jeszcze ma trójkę dzieci! Czy to sprawiedliwe jest? :szok::-):-):-)

reklama
Przepraszam dziewczynki.Nie było mnie juz kilka dni...
No niestety wynik(-)
w ogole zastanawiam sie czy byla ta owulka czy nie. Bo wczoraj wydawało mi sie ze dopiero była...
nie mam juz bladego pojecia. pogubilam sie w tych wszystkich obserwacjach :)
A tak poza tym. moja babcia zajmuje sie wrożeniem i wywróżyła mi że zbliza sie dzieciątko. w prawdzie nie wierze w takie rzeczy... ale było mi miło... zaczelam sie juz wkurzać. gdzie kolwiek nie spojże... wszedzie dzieci :) hahaha

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry