• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Gwiazdeczka u mnie też power, nie wiem skąd. Chyba po prostu listopad jest trudnym miesiącem - a grudzień jednak taki rodzinny, świąteczny...Może coś w tym jest.....

Sol kochana to w takim razie życzę Ci aby nerwy same z siebie odeszły. Na pewno nie warto tego trzymać w sobie - jak się człowiek wykrzyczy to potem lżej. A z dzieckiem można o tym pogadać i mu wytłumaczyć, że mamusia się zdenerwowała. Ja się tak staram robić. Ale też staram się ograniczać krzyki.

Mama zobaczymy co z tym wyluzowaniem jak przyjdzie termin @. U mnie to akurat jakoś w święta wypada. No ale chyba z każdym cyklem łatwiej przyjąć @. Albo to faktycznie magia tego miesiąca.

reklama
GWIAZDECZKA- no widzisz ,sa i dobre strony leków :):))) ja zasiadam do herbaty,gora odkurzona,3 wyrka poscielone,jeszcze lazienke zalicze:)

i jak bralas ta lutke dowcipnie ???:)

SOL- ukochac Karolcie :))
moje dzieci tez tak maja...oglądamy Animal Planet o zwierzetach a tam rekiny-Domi mowi-aleee duze i jakie mają zęby-a ja mowie -no tak -są ogrmne i bardzo sie boje rekitnów a On mowi-mamo nie boj sie ,ja duze jem ,rosne i Cie obronie -i Zuze i tate bo jestem silny facet:))i mnie tulo ...bylam robic bete z sasiadka(bo sama nie bylam w stanie jechac w tamtym tyg) a Domi nam otwiera drzwi ,zamyka za nami-Iwona byla w szoku-i tez gGo tego nie uczylam-wyssal z moim mlekiem :)))

LIL- no to moze dzis Swiatowy Dzien Powera :):)))

Ostatnia edycja:
witajcie
ja tam powera nie mam, ale u mnie za oknem szaro buro deszcz pada jak jesienny dzien to wyglada... bym poszla spać najlepiej ale jak tu spac jak Ala mnie maltretuje...

fluidki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

lapie luidki :-)

Mama, wzielam pod jezyk, bo ta juz otwarlam i nie chce, zeby sie cos zwietrzylo :-P ale dowcipna juz w kolejce czeka :-)
U mnie wypadaloby zakonczyc lutke pomiedzy Swietami a Nowym Rokiem...tylko tak z @ na Sylwka... sama nie wiem co zrobic....

Maran dzięki za fluidki. Mam nadzieję, że zadziałają. Ja mam wrażenie, że zaraz pójdzie mi krew z nosa. Cały czas mi pulsuje i mam wrażenie że krew mi się w nim gotuje... Do tego ciągle mi się odbija i siku chce. Może znowu mam chory pęcherz... Poza tym boli mnie głowa ale to przez remont piętro wyżej. Oni chyba lanują zrobić ten remont młotem udarowym...

Przyłączam się do was Staraczki :) zaczynam intensywnie sie starac od kiedy tylko dostane normalnie @ (bo juz od konca pazdziernika brak) a na teście 1 krecha, pewnie hormonki :( ale juz chyba @ sie zbliża wielkimi krokami :) I motto : Niech nowy rok przyniesie nam upragnione dzidzie :)

KROLOWA- zycze,zeby sasiedzi szybko skonczyli remont-wspolczuje...
ZANIEPOKOJONA- cześć i zapraszamy...to faktycznie dlugo czekasz na @...

ja wlasnie koncze robic obiad-palki z kurczaka z piekarnika,ziemniaczki z koperkem o fasolka szparagowa i do tego kompot z czereśni-tak na zlość zimie:)) -jak ktoras ma ochote zapraszam

reklama
Mama ja też lecę na taki pyszny obiadek!!! WOW!!!!!! Chętnie bym też sprawdziła jak się czujesz - bo wygląda na to, że już najgorsze minęło - ale czy na pewno??? Jak serducho Twoje????

Zaniepokojona witaj! Jedna kreska nie musi oznaczać braku ciąży - jesteś pewna, że nie jest nic na rzeczy? Jak długo się starasz????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry