• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lil a ja sie bardzo dobrze czuje, ero bóli, zero wszystkiego :)) Trzymam &&&&&&& żeby @ nie przyszła i tobie i pozostałym;-)
mama czesc, jak sie czujesz? Ja sobie zrobilam takie postanowienie - posprzatac w szafkach. Ale narazie siedze przy kompe i jakos mi nie idzie to sprzatanie:-D A zaraz przyjdzie Adrian:sorry:

reklama
Musia ja w tym miesiącu niestety sponiewierałam zbytnio żołnierzyki męża. No i wciąż nie wiem co z moją prolaktyną. Więc na cuda nie liczę. Choć zaczyna mi się czas wkręcania sobie objawów. Lejcie mnie po pupie jak będę przeginać. Na razie raz zakłuło mnie pod pachą, raz zaswędział cycek. No ale owulka wczoraj była, więc to nie objaw żaden.

lil wkrecanie sobie objawow to chyba kazda z nas miała:-D

Ja bym powiedziała, że raczej ma. Na przykład ja. W pracy tak świrowałąm, że miałam wszystkie możliwe objawy. Czekając na autobus się zbeształam za robiebnie sobie złudnych nadziei. Bo potem oczywiście znowu bym się stresowała...

Witam Was Dziewczynki, wpadłam na chwilę zobaczyć co u Was i znowu tyle stron do nadrobienia że hoho. My od rana sprzątamy a końca nie widać, i jak na złość właśnie dziś tak się dziwnie czuję - głowa mnie boli, od rana jestem senna wogóle siły nie mam:-( I jeszcze mi niedobrze. Nie wiem co mi tak dziś energia uleciała. Natalka znowu mi kaszle więc jutro idziemy do lekarza.

Przepraszam, że dziś tak krótko, ale zasypiam.

Miłego wieczorku :tak:

Dzień dobry trzy bobry !!!!!!!!!! :-):-):-)

Ale tu się objawowo porobiło, no ja dopiero zaczynam ten cykl dziś 8-9 dc. wiec o objawach nie ma mowy ...

mama - a ten cynamon to sypiesz do kawy i zalewasz czy do zalanej kawy dosypujesz - ??? - wiem wiem mam zajebiste pytania, ale jakiś zamot osttanio ze mnie ....

gwiazdeczka, królowa , lil, pszczółka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wasze objawy i za pozytywne testy na Święta !!!

musia - w szafkach posprzątane ? kontrola nadchodzi !!!;-)

zaniepokojona - witamy nową staraczkę !!!

Lil chciała bym żeby było coś na rzeczy... bardzo bym chciała... ale 2 testy po takim czasie od ostatniej @ raczej się nie mylą :( staramy sie juz piąty miesiac... wiem, że to jeszcze nie tak długo ale juz trace nadzieję i nie wiem co robic :(

reklama
PALEMKA-:-D:-D:-D:-D:-D:-D WITAJ- co do cynamonu to wsypuje do kawy i dopiero zalewam..i jak mam(a mam:tak:;-)) to tarkuje troche czekolady do kawy:tak:to taka kawa na chandre i smutki:sorry2:

PSZCZOLKA- czesc kochana-pogpda taka ,ze wszyscy w kolo senni-ja za to mam power jak smok..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry