• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
NIKUSIA- ja pierwsza Niunie poronilam w 9t.c. potem 8 miesiecy starań i jest Zuza...potem znowu 8 miesiecy starań ,hormony i jest Domi a teraz walczylam od lutego-hormony,ciagle wizyty,usg,stymulacja,badanie męża ,witaminy-kupa kasy ,nerwow ,nadziei i jak sie udalo to wlasnie we wtorek poronilam-7t.c.
walczylismy 10 miesiecy i nie bralam takiego scenariusza pod uwage a jednak....wiec mi tez rece opadają ,ale ...przegralam bitwe-wojna trwa,poczekam 2 cykle i zaczniemy na nowo!!!!!

reklama
Mama, Nikusia - dzięki za opisy :tak: :laugh2:
Musia - nooo mi się strasznie dłużą dni ostatnio... ;-) A teraz już zwłaszcza, bo od jutra (po pracy) mam urlop :laugh2: No i spoglądam na zegarek, prawie odliczam godziny... ;-)

W niedzielę, teoretycznie, kończy mi się cykl. @ powinna nadejść w poniedziałek lub wtorek, o ile oczywiście "ma nadejść", czego mam nadzieję nie zrobi ;-) Ale już mnie korci strasznie, żeby zrobić test... Mam już zakupione 2 - leżą w szafce i czekają na "swój dzień" ;-)

A u mnie dzisiaj... bezobjawowo :dry: Lekko bolą cyce, wilgotność podwyższona ;-) Z brzuszkiem cisza, z kręgosłupem cisza, temperatura też w normie... ;-) No ale martwię się... :sad:

Nikusia
- skąd do nas piszesz?... :-) Zostań, tutaj fajnie jest i super kobitki na forum! :tak:

Ostatnia edycja:
Znowu nie spamietalam wszystkiego, ale watek kwitnie :-)

Kawusia z cynamonem hmmm jutro sprobuje :-)

Co do objawow wczesno ciazowych, to mnie poprostu zatrzymal sie @ potem za jakies 2 tyg. zaczely bolec piersi i sutki, ze nie dotykac!!! no i urosly piersi. Nie moglam patrzec na mieso w kazdej postaci.

Mama, ja chyba nie podziekowalam za obiad :-*

Mama 05!!! Dosłownie wgniotło mnie:-( Kochana powiem, Ci, że na początek to ogromny szacun. Ja po urodzeni Córeczki nie chciałam miec dzieci...wiem głupia byłam, czasami zastanawiam się, czy to, że teraz nie mogę zajśc w ciąże to nie kara??? No nie ważne w każdym razie darzę ogromnym szacunkiem rodziny mające serce otwarte na nowe życie!!! Jestem pewn,że to tylko kwestia czasu a wszystko dobrze się skończy!!!!
Sergeena w takim razie czekamy razem z Tobą do niedzieli, a raczej do poniedziałku!!! Życzę żeby ta wstrętna @ nie nadeszła!!!
Jestem w początkowej fazie cyklu. Jestem podekscytowana, gdyż mój organizm razem z mim cyklem zatoczył po 5 latach koło:-)Już tłumaczę!!! dokładnie 5 lat temu cykl zaczął mi się 12 grudnia, a 27 poczęła się nasza córeczka!!! W tym roku również dostałam @ 12 grudnia i liczę ogromnie na to, że 27 pocznie się nasze drugie, upragnione dzieciątko!!!! O ile wszelkie znaki czyt: temp, śluz itd będą wskazywały włąściwy czas!!!Cykle mam regularne dosłownie 30-31 dni więc zobaczymy żyję świąteczną nadzieją, naet urlop wypisałam po świętach w wiadomym celu:zawstydzona/y::tak:

Ale temat się rozwija. Ja musze napisać pracę na sobotę do szkoły a nie mogę się ciąglę za nią zabrać... Pogońcie mnie!

Umrę zanim będę mogła test zrobić... Ja chce już!!

Sergeevna ja o kociokwiku to nawet nie myślę. Po prostu on jest! A co do testów to jeden sobie leży w szafce nocnej i czeka na okazję. Ostatnie cykle mnie zaskakiwały wcześniejszą @ więc było mi łatwiej bo nie zdążyłam się nastawić. Teraz wydaje mi się, że nie uroiłam sobie objawów więc zupełnie świruję!!

Mój temat pracy to opisać rezerwat przyrody więc nie bardzo masz mi jak pomóc Nikusia ale dzięki za dobre chęci!!

reklama
sergeevna, no to jednym slowem zachciankowo tez sie robi :-)

Krolowa - no to kurcze kup tesciko czulosci 10 no i siusiaj :-)

Nagapalma - nezle :-) a potem kapusniaczek i sledzie :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry