• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam was wszytskie sobotnio ;)

Nie zaglądałam to dowas ładny kawałek czasu, ale z tego co zdąrzyłam przejrzeć pojawiły się powroty co niektórych na tym forum-i to dobrze bo bez mamy to nie tosamo.

U mnie czas zasówa niesamowicie, nie wim nawet kiedy a już za mną większa połowa ciąży. Wszystko z maleństwem wporządeczku. We wtorek idę na większe usg na III trymestr. Synuś na 100 % potwierdzony po raz kolejny ;)

reklama
czesc i czołem kluski z rosołem ;-)
Jak zwykle cichutenko w weckend ... Starajcie się, starajcie !!!:tak:
jadzia , jos - czesc !!!
anuszka - a Ty długo się starasz o fasolinę ???
mama - miłego posiedzenia, choc pewnie juz po mału wracacie ...
sol- a w ciąży można ibuprom ? nie wiedziała - myślała , że ino Apap !!! Ale bólu współczuję, zrób sobie chociaż inhalacje ...

palma - nie wolno a tym bardziej w ostatnim trymestrze :-p Ale jak nic innego nie działa trzeba się jakoś ratować. Jedna tabletka nie zaszkodzi bardzo maluchowi a ból zatok i głowy i zębów jest bardziej męczący dla maluszka :sorry: Niestety nie zadziałał więc sobie znowu muszę apap zapodać tyle że w większej dawce. A po inhalacjach to dopiero bym miała ból głowy - w ciąży są po rozszerzane naczynka w śluzówce - jakbym teraz sobie siadła nad ciepłym to bym mogła dodatkowo sobie krwotok zafundować :-p Więc inhalacjom podziękuję :sorry:

Idę się nafaszerować prochami. Jutro mam zamiar przespać cały dzień a w poniedziałek idę do lekarza o zatoki a potem do dentysty z zębami żeby sprawdziła czy to na pewno ząb czy ból z zatok. A jakby coś to mi od razu zabezpieczy tego co mi się kilka tygodni temu złamał :-p Idę nie marudzę :-(

Dziewczyny nie martwcie sie na zapas wiem cos o tym ja staralam sie 17 miesiecy i za kazdym razem myslalam ze jestem w ciazy lecz jej nie bylo bedze dobrze jedna dziewczyna na moim starym forum tez dlugo sie starala i miala 2 poronienia za soba i udalo jej sie ale jej ciaza jest uznana za zagrozona wiec dbaja o nia :) wam tez sie uda ;)

zaniepokojona to żle? bo nie jestem w temacie
ja bym się cieszyła
nagapalma to chyba do sylwi_d bo ja dop od 5 mies :D hihi nie życz mi tyle proszę :(

cycki mnie bolą ...

reklama
Trzymam mocno kciuki zeby poszlo bardzo szybko zebyscie sie nie potrzebnie denerwowaly na zapas :)

hmm po 17 miesiacach ogolnie nie wiedzialam ze jestem w ciazy :szok:
mowilam sobie ze z zoladkiem cos mam nie tak a ciazy napewno brak zawsze tak mialam odpuscilam ochalismy sie jak nam sie podobalo mialam tylo zgiecie macicy no i kochalismy sie tylko od tylu :zawstydzona/y:

bolace piersi moga byc objawem ciazy a takze nadchodzacej @ u mnie zanikly bole piersi jak zaszlam w ciaze ale nic nie podejrzewalam az sie dziwie teraz sobie ze nic nie zauwazylam moj maz nawet mi wmawial ze jestem w ciazy ehh

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry