jadzia21
Aktywna w BB
Witam was wszytskie sobotnio 
Nie zaglądałam to dowas ładny kawałek czasu, ale z tego co zdąrzyłam przejrzeć pojawiły się powroty co niektórych na tym forum-i to dobrze bo bez mamy to nie tosamo.
U mnie czas zasówa niesamowicie, nie wim nawet kiedy a już za mną większa połowa ciąży. Wszystko z maleństwem wporządeczku. We wtorek idę na większe usg na III trymestr. Synuś na 100 % potwierdzony po raz kolejny

Nie zaglądałam to dowas ładny kawałek czasu, ale z tego co zdąrzyłam przejrzeć pojawiły się powroty co niektórych na tym forum-i to dobrze bo bez mamy to nie tosamo.
U mnie czas zasówa niesamowicie, nie wim nawet kiedy a już za mną większa połowa ciąży. Wszystko z maleństwem wporządeczku. We wtorek idę na większe usg na III trymestr. Synuś na 100 % potwierdzony po raz kolejny

Ale jak nic innego nie działa trzeba się jakoś ratować. Jedna tabletka nie zaszkodzi bardzo maluchowi a ból zatok i głowy i zębów jest bardziej męczący dla maluszka
Niestety nie zadziałał więc sobie znowu muszę apap zapodać tyle że w większej dawce. A po inhalacjach to dopiero bym miała ból głowy - w ciąży są po rozszerzane naczynka w śluzówce - jakbym teraz sobie siadła nad ciepłym to bym mogła dodatkowo sobie krwotok zafundować