• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mi tez sie tak @ spoznial nawet 3 miesiace nie mialam dostalam luteine i pomagalo dostawalam @ moja znajoma zrobila test pozytyw poszla do lekarza a on mowi ze nie jest w ciazy okazalo sie ze jest w 5 tyg glupi lekarz na usg tez nic nie widzial a wracajac do okresu mi tez jakos dlugo sie spoznial i okazalo sie wtedy ze jestem ale test od razu pokazal dwie ciemne II wiec nie wiem co to moze byc :-(

reklama
Mi tez sie tak @ spoznial nawet 3 miesiace nie mialam dostalam luteine i pomagalo dostawalam @ moja znajoma zrobila test pozytyw poszla do lekarza a on mowi ze nie jest w ciazy okazalo sie ze jest w 5 tyg glupi lekarz na usg tez nic nie widzial a wracajac do okresu mi tez jakos dlugo sie spoznial i okazalo sie wtedy ze jestem ale test od razu pokazal dwie ciemne II wiec nie wiem co to moze byc :-(
hej @ ci sie spoznia, test pokazal 2 kreski- to raczej prawie na pewno dzidzia
albo ja czegos nie rozumiem

a mi się spóźniał prawie tydzień i okazało się, że miałam opóźnioną owulkę :P
zamiast 28-30 dni maiłam 36 dniowy cykl...
rożnie to bywa więc najlepiej pójść do ginka

Jutro zadziałam :) rano bede dzwoniała i chciała się zapisac do ginka jak najszybciej...

kochana jesli jestes w ciazy to juz raczej nie wczesna ciaza- 8 tyg bez @ ja juz bym swirowala co sie dzieje- mialam kiedys taka sytuacje, spozniala sie ok 1.5 tyg a ze zawsze mialam regularne wiec tescik negatywny wiec mowie kurcze o co chodzi!- poszlam do ginka okazalo sie ze mam torbiel na jajniku dostalamtablety i powiedzial ze po @ mam przyjsc- jak tablety nie pomoga to zabieg mnie czeka!
zaniepokojona moze warto w tym przypadku pojsc prywatnie do lekarza?- to juz dosc dlugo bez @, jesli nie jestes w ciazy to cos musi byc powodem, jesli jestes to chyba lepiej wczesniej wiedziec prawda- i reagowac
trzymam kciuki zeby wszysko bylo oki

Moja bratowa miała kiedyś torbiel na jajniku (nie wiedziała o tym) i zaszła w ciąże ( wiedziała ze to około 6 tydzień, a lekarz do niej że jest w około 3 miesiacu... Ona do niego, że to nie możliwe... i wtedy sie okazało ze ta torbiel była taka duża... po pewnym czasie okazało się że ta torbiel jej się wchłoneła podczas ciąży... a dzidziusiowi nic przez to nie było... zdrowy i dzis ma juz 4 lata :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ojej, paskudztwo jedne...biedna niunia i Twoja przyjaciolka anuszka,ja bylam przekonana, ze wlasnie w ciazy wszystko sie ladnie zaczyna wchlaniac. A swoja droga, to skad torbiel w ciazy?

Jutro zadziałam :) rano bede dzwoniała i chciała się zapisac do ginka jak najszybciej...

Moja bratowa miała kiedyś torbiel na jajniku (nie wiedziała o tym) i zaszła w ciąże ( wiedziała ze to około 6 tydzień, a lekarz do niej że jest w około 3 miesiacu... Ona do niego, że to nie możliwe... i wtedy sie okazało ze ta torbiel była taka duża... po pewnym czasie okazało się że ta torbiel jej się wchłoneła podczas ciąży... a dzidziusiowi nic przez to nie było... zdrowy i dzis ma juz 4 lata :))

dlatego jestem zdania ze lepiej isc szybciej sprawdzic co jest przyczyna braku @, wierze ze wszystko bedzie oki i... trzymam kciuki

Witam was dziewczynki z samego rana. Ja już od godziny w pracy. Wczoraj z mężem wycinaliśmy choinki (5szt) w śniegu po pas. Normalnie nie przesadzam mówiąc śnieg po pas. Normalnie "upiłam" sie wczoraj świeżym powietrzem. ;)

@ nie ma więc zaczynam mieć malutka nadzieję. Bo okres powinien przyjść dziś lub jutro (o ile będzie regularny bo u mnie to wszystko możliwe...). W niedziele już miałam straszną ochotę testować bo mdli mnie od kilku dni wieczorem ale się powstrzymałam. Do Wigilii chyba, że wcześniej samo się wyjaśni...

Hej Dziewczynki, i ja się witam po paru dniach nieobecności. Nie miałam kiedy tu zaglądać, bo od rana do wieczora doprowadzaliśmy mieszkanie do porządku, niestety jeszcze łazienka nam została, ale jest mała więc dziś lub jutro będzie zrobione i możemy się brać za pierożki i ciasteczka :-) Prezenty dla rodzinki juz mam kupione, tylko mężowi chcę dokupić pare rzeczy :-)

KrólowaFal trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żebyś zobaczyła II i żeby @ nie przylazła :-) u mnie żadnych objawów więc nie nastawiam się. Zobaczymy co będzie:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry