• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KrólowaFal ja sie zastanawiam czy nie poczekać z tym testowaniem bo w sumie @ powinnam dostać w sb lub nd, w piątek to będzie 28 dc a ja mam różnie cykle, ostatnio 29 dc i nie wiem czy nie będzie za wcześnie. Jeszcze zobacze, może wytrzymam dłużej.

reklama
Ja to jeszcze sama nie wiem. Ostatni cykl miałam 25 dni a poprzedni prawie 30. Dlatego będę czekać do Wigilii. Bo wtedy będzie ok 30 dni od początku cyklu. Wtedy może będzie coś wiadomo. Tak bardzo bym chciała, żeby się udało...

Hej dziewczyny!

Królowa
zaciskam kciuki :))))) Obyś miała super prezent pod choinkę!

Pszczółka
też oczywiście kochana życzę Ci II :)))) Oby ten świąteczny czas był tu na forum radosny....

Ja na nic nie liczę, nie mam czasu zbyt myśleć, bo świąteczny szał ciał u mnie....Dlatego nawet nie nadrabiam weekendowych postów - ale postaram się być w miarę na bieżąco, choć w tym tygodniu to będzie trudne, w końcu Mikołaj musi mieć czas porozwozić prezenty...A w tym śniegu to nie łatwe zadanie....

Miłego dnia wszystkim!!!!

O to chyba będzie odpowiednie miejsce dla mnie :))

Witajcie dziewczyny! Mam nadzieję zostać mamusią w 2011, ostatnio zostałam nią w 1995:-) Mam 34 latka i z moim tygryskiem rozpoczęliśmy starania w tym miesiącu. Jestem przejęta okrutnie! Od 13 do 17 grudnia miałam dwie mocne krechy na owulacyjnym, a przytulanie było 10,11,15 i 18 :-D Poczekamy zobaczymy ..... @ na 27-28
Miłego Dzionka!

Witam serdecznie po weekendzie!!!
Ale się rozpisałyście :-) musiałam nadrabiać. U mnie bez zmian! czekam na owu (normalnie liczę na owocne święta :tak:), a dziś wybieram się wieczorem do mojej gin.
Miłego dnia!!!
Od jutra zaczynam świąteczne porządki więc szacun dla dziewczyn, które są już po!!!

Witaj Maju, ja ostatnio też tu mało bywam. Wiadomo, każdy zagoniony przed świętami :-) A ja mam podobnie do Ciebie, zero jakiś odczuć, ale zobaczymy, może nam wszystkim się uda:-D

Czarny Kocur witaj :-D pisz z nami :-) powodzenia w starankach Ci życzę i dwóch II :-) napisałaś o wieku, to ja też napiszę, ja mam 27 lat :-)

Nikusia hej :-) ja już prawie jestem po porządkach, ręcę odpadają ;-) ale warto się poświecić bo potem domek lśni :-) powodzenia na wizycie i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za owocne staranka :-D

Pszczółko ja tak asekuracyjnie z tym wiekiem :-D bo jak napisałam, że ostatni raz byłam mamusią w 1995 to można by wywnioskować, że mam duuuuużo więcej hehe.. A tu "dopiero" 34 przecież;-)! Mam luźne podejście do swojego wieku - i tak czasami czuję się jak nastolatka! :cool2:

CzarnyKocur witaj! Powodzenia!

Nikusia ja to nonstop jestem przed, w trakcie i po sprzątaniu - a w domu ciągle tak samo wygląda. Nie mogę tego pojąć hehe :)))

Pszczółeczka ja w ogóle nic w brzuchu nie czuję, więc jakby nic się nie działo - mam jedynie nadzieję, że nie będzie już tyle plamień, bo tyle się w tym miesiącu magnezu najadłam, że szok - ktoś kiedyś pisał, że to pomogło....Ach te wstrętne plamienia!

Czarny kocur Witaj!!! Mam nadzieję, że Twoja @ się nie pojawi a zaraz po świętach pochwalisz się świątecznym prezentem w postaci dwóch kresek na teście ale ciążowym. :-)

reklama
Czarny Kocur młodziutka jesteś :-)

Maju wiem, jak to jest ze sprzątaniem ;-) jeśli nic nie czujesz to może dobrze? ja zaczynam czuć jajnik z lewej strony i to może świadczyć o @, bo w ciąży to raczej ciągnie podbrzusze, więc pewnie nic z tego, no ale może w przyszłym cyklu się uda, choć jeszcze nic nie jest przesądzone. Trochę się też nadźwigałam przy tym sprzątaniu i nie wiem co z tego wyniknie.:sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry