• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc baby-ale naskrobalyscie:-)
PSZCZOLKA- jak bys chciala zobaczyc moją fryzurke to Tomi wstawil w piatek po 18.00 niepamietam jaka strona...
CZARNY K.-ja mam skonczone 31 lat i szarpie sie z zajsciem prawie rok-teraz mi sie udalo,ale niestety....7t.c. i koniec...
LIL- buziaki kochana.
SERGEEVNA- tule i nadal zaciskam &&&&&&&&& :-)
JADZIA- buziaki dla Mateuszka:)
witam w ogole wszystkoe staraczki i nowe i "staraczki" mam sasiadke na kawce wiec zmykam

reklama
Hej Gwiazdeczka, ja raczej wcześniej nie, bo @ powinna przyjść w sb lub nd to w pt i tak będzie wcześniej :-)

Witaj MAMA znalazłam, zobaczyłam, i napatrzeć się nie mogę jaka jesteś śliczna :-D Fryzurka rewelacyjna! :-)

Krolowa, Pszczolka - wy to moze wczesniej zatestujcie niz w wigilie, bo za pozno nam znac dacie i jak bedziemy wigilie jesc z zacisnietymi kciukami??

Ja będę testować przed pracą czyli ok 6 rano i napiszę jak tylko przyjdę do pracy czyli ok 7 rano. Myślę, że ja nie będę powodem do niemożliwości cieszenia się wigilią :-D

Hej Mama! Buziaki!!!

Serg myślałam o Tobie w weekend - przykro mi :( Ale się cieszę, że sobie humorek fryzjerem poprawiasz! Mówię Ci szykuje się silna ekipa starająca od stycznia!

Królowa czyli w piątek o 6 rano będzie wiadomo? Kurcze oby Ci się dwie krechy pokazały!

Gwiazdeczka no Ciebie w sumie bardzo dobry objaw, skoro tylko plamienia i koniec...Ja tak miałam właśnie w pierwszej ciąży...

Kurcze muszę iść, bo Maciuś rozwala mi drugi pokój...

AA - Nikusia ja mam tylko dwa pokoje i nie nadążam sprzątać - ale czasem tak jest jak jest mało miejsca w domu, nie ma gdzie rzeczy pochować, to się większy bałagan wydaje...

Mama05 Witaj, przykro, że się nie udało.. :-( Mówisz rok czekasz...hmm.. Ja dopiero startuję, ale za to z wielkim workiem pełnym optymizmu i nadziei :-D który zataszczę pod choinkę dla siebie i dla wszystkich czekających :-)

Ostatnia edycja:
jos - jakbyś pytała ja nadal w dwupaku :-p

mama - to miłej kawki z sąsiadką :-D

gwiazdka - zajrzałabyś no z tymi ciasteczkami :-p

To póki w dwupaku jeszcze jestem to przesyłam potrzebującym :-p

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sol każda ilość się przyda.

A ja jestem zła, albo nawet wk%^$%##!! Pisałam kiedyś o sekretarce w mojej firmie. Dzisiaj znowu biedna chora właśnie wyszła do lekarza. Zwolnienie dostanie na pewno do świąt. Boję się, że dostanie na dłużej. 30 w mojej firmie jest spotkanie pracownicze, takie podsumowujące rok. Trzeba zrobić jakieś jedzonko. Ja nie wiem jak to ma wyglądać, bo pracuje od lutego więc nie widziałam jak to było wcześniej. To należy do obowiązków sekretarki. A ze ona nie lubi tego typu zajęć więc podejrzewam, że sama z tym zostane. Szlag mnie trafia!!! %$%#$*%$^*^$##$@#@%!!! (cenzura)

SOL ja też łapię :-) przydadzą się. Jak się czujesz? Już prawie końcówka ciaży i nie długo przytulisz Emilkę :-)

KrólowaFal rozumiem Cię, u nas tez jest taka co zawsze, ale to zawsze przed świętami coś jej dolega. A sekretarkę niech %&#*)&@)*)$&@)^$*!)!#)(@!(&$ ! Wredna @!!!

Lil, heh, no tak...zobaczymy co to sie swieci ;-)

Mama, witaj!

Krolowa,Pszczolka no to wszystko w Waszych rekach ;-)

Sol, narazie robie kokoski, lubisz?

reklama
hej wszystkim
czarny kot witaj :) ja z kolei staranka dopiero zaczynam - mialo byc w tym miesiaciu ale jestem chora i 2 antybiotykach, wiec ruszamy w styczniu :) ja mam 25 lat i 2 letniego synka

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry