• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Josephine ja teraz kompletnie na luzie!! Miśka mojego skarbka miałam przed maturą, którą zdałam oczywiście za kolejnym podejściem :zawstydzona/y: A potem całe studia było chowanie maluszka - w pojedynkę, bo po drodze się rozwiodłam i było generalnie bardzo ciężko psychicznie i finansowo... potem od razu do pracy - nie wiem jak ja to wszystko ogarnęłam, ale udało się!:-) Jeszcze parę lat temu, ze względu na problemy z dorastaniem syna twierdziłam uparcie, że żadnych dzieci nigdy więcej!! Ale to już minęło...to już za mną.... Tęsknię za brzuszkiem, za rodzinką... widzę jak mojemu partnerowi zależy i to wszystko mnie uskrzydla :-)

Nikusia82 ja zaczynam w życiu od nowa.... i tym razem będzie pięęęknie!!! :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Josephine oj tak, we 3 od początku roku startujemy :-):-):-)
Nie gadaj glupotek, że sobie nie dasz rady z dwójką dzieci tym bardziej jak synuś tak ładnie Ci spi i nie sprawia większych problemow :tak::tak::tak: JA wierzę, że sobie dasz radę. A broń Boże nie kończ tylko na synku ale postarać się musisz o rodzeństwo, bo dziecko jak jest jedynakiem to wcale nie jest szcześliwe, to w pewien sposób robi się krzywdę dziecku. A model rodzinki 3 dzieci bardzo mi się podoba ale wiem, że 2 to jest max na te warunki i te zarobki....bynajmniej tu w Polsce.

Ja się martwię 5-letnią, że to dosłownie o jakieś 2 lata za późno:-(

Między mną a moją siostrą jest 8 lat różnicy a życie bym za nią oddała.

No i siedze sobie sama w pracy. Część wyszła na spotkania poza firmą a sekretarka jest ciągle u lekarza. Ale u nas sypie... Aż się nie chce wychodzić z pracy do domq.

Pszczółko jak wytrzymujesz czekanie na testowanko? Bo mi coraz ciężej...

Królowa fal u mnie jest podobnie, ja z moją sis mamy 8letnią różnicę wieku i choć jak byłam mniejsza to nieraz się kłóciłyśmy, bo ja mloda a ona pelnoletnia to było widać różnice, a teraz obydwie dorosle i od kilku lat się razem trzymamy. Jest moją przyjaciółką, nie ma drugiej takiej :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Nikusia 5 lat to jeszcze nie jest źle choć nie ukrywam, że podoba mi się mala różnica wiekowa między dziećmi 2,3 lata choć wiem, że w praktyce wcale różowo wtedy nie jest ale za parę lat ma się dwójkę odchowanych i git :] a i strasznie mi się podoba jak ktoś wlasnie ma takie szkraby małe z niewielką różnicą - urocze. Sama chociaż zaczynam zastanawiać się nad tym, żeby mieć z taką różnicą... zobaczymy...
czarny kocur fajnie, że układasz sobie na nowo życie... że wszystko jakoś się ulożyło i że dalaś radę mimo tego, że wcale lekko pewnie nie było jak zdążyłam przeczytać. To teraz nie pozostaje nic innego jak postarać się o kolejne potomstwo :)

jestem ponownie:tak:
znajoma kawke,wypila i herbatke też ,henne brwi i rzęs Jej zrobilam ,bylam po Domisia a teraz wcinam faworki i pije herbate:tak::-):-)zaparaszam jak ktoras ma ochote;-)

witam wszystkie raz jeszcze;-):-)

KrólowaFal no jest coraz ciężej :baffled: jak sprzątałam w domku to mi nawet do głowy nie przyszło o tym myśleć, ale jak jestem w pracy i mam troszkę luzu to się nakręcam.

hej Mama napisałam Ci we wcześniejszym poście, że wyglądasz super :-D

Hej Serg od razu lepiej, co nie? Może jak zmiana fryzurki to i zmiany w życiu będą, dzidzia może przyjdzie :-)

Kurka wodna. Cały czas o tym myślę i wsłu****e się w mój organizm żeby sprawdzić czy @ przychodzi czy raczej n coś innego się zanosi. Ale na razie w jednej chwili mam wrażenie, że przyjdzie @ a w drugiej nie. Poza tym nie było mojego normalnego objawu przed @. Zawsze ostatnią noc przed @ mam nieprzespaną. A tej nocy spałam cudownie.

PSZCZOLKA- dziekować :))
SERGEEVNA- dzis Ty sie fryzowalaś- super ślicznotko :):)))

MARCEPANEK JEST OD DZIŚ W DOMKU!!! :-) ;-) :)))))

królowa fal- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam :)))

reklama
O rany... im więcej czytam jak dziewczyny dookoła czekają tym bardziej nie wiem jak ja sama ten tydzień jeszcze wytrzymam - wszystkie myśli mi się jakoś zogniskowały wokół jednego - nie mogę się na niczym skupić!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry