• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
CZARNY KOCUR- no to wpadlaś tak jak my ;-) ;-)
dla Ciebie też &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam zebys dala rade z czekaniem a na tescie zobaczyla II!!

reklama
Wow, MAMA super, że Marcepanek już w domku :-D A jak się czuje? Życz jej ode mnie Wesołych Świąt i dużo zdrówka. Niech odpoczywa ile może. Jejku, ale się cieszę :-D

KrólowaFal to może jednak coś jest na rzeczy :-)

Marcepanku to wspaniale, że w domku jesteś!!

Mamus dzięki kochana. normalnie jak zobaczyłam Twojego posta to się wzruszyłam. Love u po prostu!!

Hej dziewczyny ...
Dzisiaj mialam jechacdo gina, ale Patryk mi sie rozchorował i mam termin nastepny na 4 stycznia. Tymczasem pije kawke z cynamonem - mama dzieki za przepis, jest pyycha:tak:;-)

marcepanek ciesze się, ze juz w domciu :))
KrolowaFal &&&& zeby wredna @ nie przyszła;-)

mama, sergi i inne jak u was? :)

KROLOWA - bo my tu wszystkie przeżywamy jak zaczyna sie testowanie jakby to nasze wlasne testy byly-kibicuje Ci i życze jak najlepiej tak wiec mocnoooooo &&& zaciskam!!!!!!

PSZCZOLKA- mysle ,ze Marcepanek wleci dzis lub jutro do nas ;-):-)
nie napisala jak sie czuje tylko ,ze jest juz w domku !!! nareszcie!! wiec pewnie skórcze udalo sie opanowac na tyle ,ze mogla wyjść:)

MUSIA- cześć-ba kawka z cynamonem dobra na wszystko-ciesze sie ,ze smakuje:-)

Tak to właśnie z tą różnicą wieku jest!!! Czasami powody są niezależne od nas. Ja na początku w ogóle nie chciałam rodzeństwa dla Mojego dziecka :zawstydzona/y: byłam okropną egoistką...wiem!!!Ale wtedy myślałam o czymś zupełnie innym. Byłam bez pracy, z jedną pensją budową domu i kończącą się szkołą. A teraz kiedy wyszliśmy na prostą (co niestety zajęło nam dokładnie 4 lata) to różnica będzie jaka będzie o ile będzie ...
Trzymam kciuki za wszystkie testujące!!!Mam nadzieję, że zacznie się nowy wątek mam wrześniowych 2011:-)

hej Kobitki!
:-) co tam słychować
mama widziałam fryzurkę śliczna :-) jak tam minął weckendzik.
musia jak się czujesz? miałaś już wizytę? kiedy miałaś ostatnią @?
anastazja niedziękuję, aby nie zapeszać.

witam nowe staraczki :-)

Nikusia czemu mowisz, ze bylas egoistką? Niektorzy decyuja sie na 1 dziecko i to nie znaczy ze jest gorzej;-) Moja siostra cioteczna -kuzynka jak kto woli - jest jedynaczka i mowila ze wcale nie czula sie samotna ani nic z tych rzeczy. Wszystko ma swoje plusy i minusy :))

mlodam czesc :) Własnie dzisiaj mialam jechac na pierwsze usg, ale Patryk sie bardzo rozchorowal - zaczal plakac, wymiotowac i brzuch go boli. Teraz troszke zasnal, ale jedziemy na 18 do przychodni:tak: Ostatnia @ miałam 4 listopada.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry