• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mlodam ciesze sie, ze humor dobry. No dzien przede mna, teraz czekam az się Patryk obudzi i dam mu jakies lekarstwo. Ale nie chce go budzic, niech pospi sobie, bo dzien bedzie niezbyt mily dla niego.:sorry2:

Dziewczyny!! Pewnie ze wszystkie doczekamy sie swoich fasolek pod sercem!! W ogole nie ma innej opcji, musi tak byc!!

Śle wam całą mase &&&&&&&&&&&& za staranka, testowanko oraz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (mysle ze juz moge :sorry2: ) Dla wszystkich i kazdej z osobna!!! ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ALEX- gratuluje:)
MUSIA- zadzwonie!!koniecznie musze miec usg-chce spac spokojnie...

LIL- Marcepanek odpisala ,ze wleci za godzine bo teraz chce ie synkiem nacieszyc

No mówię Ci mama jak ja strasznie już tęsknię, żeby wziąć maleństwo na ręce...... :)

Tu się też jeszcze raz przywitam ze Wszystkimi i życzę prędziuchno upragnionych kreseczek!! :-)

Mama wcale się nie dziwię Marcepankowi :))

Musia u mnie po staremu - a więc staranka trwają, na razie bezowocnie, ale już wkrótce mam nadzieję... :)))

alescie naskrobaly
poszlam tylko dac obiadek synkowi i drndnac do mamy a tu kilka stron!!!! szok :)
MARCEPANEK : super ze juz jetses w domku!!! juz widze jak sie synus cieszy! i mama tez hehehehehe 3mam kciuki zeby skurcze nie powrocily za szybko! :)

moje dziecko spi a ja mam zamira sobie poleniuchowac na BB oczywiscie, ide po kawke
bed esie tez na necie rozgladac nad prezentamio dla dwoch chlopcow 2 latkow (blizniacy od cioci wiec w sumie moi kuzyni, a wieku mojego synka:)

alex : gratuluje dzidzi !!!! spokojnej ciazy zycze!

lil : no ja juz tak mam;.. za duzo mysle i probuje planowac wszystko na tip top, tak jaby wszystko sie dalo zaplanowac hehe :
teraz sie smieje, ze jak maz mi podstepem dziecka nie zorbi to do ostatniej chwili bede sie wahac rozmyslac i w rezultacie ze strachu odkladac :) a jak czlwoiek ma cykora to zawsze i bez problemu znajdzie 1000 argumentow pt.'dlaczego jeszcz emoglibysmy sie troche wstrzymac' :)

Jos ja mam ogromnego cykora, więc rozumiem co czujesz :))) Ale przez to, że mi ta ciąża coś nie wychodzi to się coraz bardziej napalam - zobaczymy jak to będzie, jak już się uda....A Twój synek nie dość, że tyle w nocy śpi to w dzień też ma drzemkę?????????? ZŁOTE DZIECKO!!!!!!!

Alex GRATULUJĘ!!!!
Mam ogromną nadzieję, że same gratulacje u nas będą już tylko!!!
Ale mam okropny dzień dziś w pracy... ach. Czekam już tylko 40 min i spadam bo normalnie komuś zrobię coś :wściekła/y:

reklama
lil : no ma drzemke jeszcze tak 1h-1h15, czasem 1h30...:zawstydzona/y: a jak mi wtsanie wyjatkowo wczesniej czyli przed 9 to 2 godizny drzemki... teraz mi glupio... i tak juz wszyscy wiedza ze jestem leniwa matka ...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:...........

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry