• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witajcie dziewczyny :-)
Wreszcie w domku i nie ma to jak własne duże wygodne łóżko ;-)
Mały z wrażenia padł więc wlatuje na chwilkę się przywitać i ogólnie dać znać ,że żyję ;-)

Trochę nerwów się przez ostatni czas najadłam ,ale na chwilę obecną jest na tyle dobrze ,że jestem ciut spokojniejsza.
W środę mam kontrolną wizytę plus USG i trzymajcie kciuki żeby było ok :-)

mama przekazywała mi wasze wsparcie za co dziękuje bardzo,jesteście kochane :-)

I mam taką małą wiadomość poza tematem ,że na początku przyszłego roku biorę ślub :-)
Długo zwlekaliśmy z tym i co prawda to tylko cywilny ,ale jakże miło będzie nosić nazwisko mojego T :-) W końcu druga dzidzia w drodze ,a my nawet takiego czysto formalnego ślubu nie mamy. Rodzina i tak już mnie wyklęła (heh żartuje oczywiście ;-) ) ale tak ciągle pytali i pytali :-)

Hej Marcepanku najlepiej w domciu. To trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę i GRATULUJĘ ŚLUBU ! :-D

Tam tam tam tam, marsz weselny :-)

marcepanek kochana!!! tak sie ciesze! jak super ze juz jetses w domku!!!! ile ty lezalas w tych chol***ym szpitalu???? ile jeszczeminimim lekarze kazali wytrzymac? ale juz duzo chyba nie zostalo co? super ze wszystko sie ulozylo i ze jestes spokojniejsza i zachowaj juz ten spokoj :) zeby dzidzi nie rozbudzic czasem :)
korzystaj z synka - na pewno sie stesknil .... :)))))))))))))))))))))))
i gratuluje decyzji o slubie :) my chcielismy po drugiej dzidzi dopiero i to juz chodzacej, 2jka miala nam przyniesc obraczki,a po porodzie tez zmienilismy zdanie :)

krolowa : poldus, poldek to jest zdrobnienie od Léopold :)

Marcepanek witaj kochana i leć do Synka! Ale odpoczywaj dużo, żebyś już nie musiała do szpitala wracać! Cieszę się, że już jesteś w domku i gratuluję ślubu! Ja swoją drogą też nie mam ślubu, a drugie dziecko w planach :)) Na szczęście nikt mnie o ten ślub nie zagaduje, bo w mojej rodzinie było tyle rozwodów, że chyba aż głupio byłoby naciskać na ślub....

Jos - możemy sobie rękę podać :)) Ja też leniwa okrutnie - dzięki czemu Maciuś nauczył się samodzielnie bawić, a w ogóle kocham go najbardziej jak śpi albo jest u babci hehe (oczywiście troszkę żartuję, zawsze go kocham tak samo mocno ;))

JOSEPHINE- moj kochany Poldus niedlugo 2 latka skonczy !!!ukochac jak sie obudzi:-):)))

MARCEPANEK- czesc kochana !! w domku zawsze najlepiej;)
i nie pisz,ze TYLKO cywilny bo ślub to ślub-tak samo ważny ;-)

Laski co mam zrobić... Zaraz nie wytrzymam! Mam teraz ochotę zatestować. Chyba nie wytrzymam do wigilii. Może jak w domu bedę zajmę się robotą to przestanę o tym myśleć.

Jos śliczne imie ma Twój synuś. Bardzo mi się podoba ;)

mama : poldus zostanie mocno usciskany i nawet wycalowany, ale nie za szybko... hihihiihihihihi narazie niech sobie spi bo mama buszuje po internecie ;)

lil : moj niestety do babci jezdzi rzadko, bo jedna 1600km stad, a druga 800km.... ale jak spi to tez go bardzo bardzo mocno kocham ;) a wogole moim czarnowidzacym zwyczajem jestem pewna ze z druga dzidzia dostane wycisk, bedzie przekret o 180 stopni, bo to za ladnie by bylo, z poldusiowym spaniem trafilo nam sie jak slepej kurze ziarno az sami w to od 2 lat nie wierzymy... to teraz pewnie nadrobimy nockami hehehe bede miala dziecie wstawajace na butle w nocy do 2 lat :) albo dluzej! :szok:

reklama
pszczółka ,josephine ,musia ,lil_maja dziękuje dziewczyny.
Prawie 4tyg mnie trzymali i mam nadzieję ,że nie prędko tam wrócę ;-)
Do 32tyg mam wytrzymać ,ale ja chciała bym do końca by Nikolcia miała jak najlepszy start...
A decyzja o ślubie przyszła znikąd po raz kolejny ;-) Ciężkie chwile umacniają więzi i to nas skłoniło do tego kroku w stronę ślubu bo wiemy jeszcze bardziej ,że chcemy już zawsze być razem.

mama :-) dzięki ;-)
A jak Ty się właściwie czujesz?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry