Krolowa : dzieki
to imie w polsce wywoluje bardzo duzo polemik
ja uwielbiam stardodawne imiona, a jesli chodzi o modowe powroty to akurat miedyz polska i francja jets wszystko na odwrot :
np. tutaj Helene Franciszek antoni bernard jozefina fryderyk (frederic - moj maz) Genevieve (genowefa) Louis (ludwik!!!) Hipolit Teofil itp to sa imiona owszem starej daty ale ktore NIGDY nie wyszly z mody, jets ich tu na peczki, tak i 60 latkow jak i 30 i mojej generacji i 2 latkow
za to imiona w polsce typu : hubert (moj brat) - calkiem mlode u nas i modne to tutaj jaja ze hej, obrot o 180 stopni
hubertow urodzonych po 1900 szukac ze swieca, nawte w nekrologach nie widac, bo juz setke przekorcyzli i ich nie ma
a natalia (moje imie) tutaj to tak najmlodsze nathalie to pokolenie 40-50 lat babek 
np. tutaj Helene Franciszek antoni bernard jozefina fryderyk (frederic - moj maz) Genevieve (genowefa) Louis (ludwik!!!) Hipolit Teofil itp to sa imiona owszem starej daty ale ktore NIGDY nie wyszly z mody, jets ich tu na peczki, tak i 60 latkow jak i 30 i mojej generacji i 2 latkow
za to imiona w polsce typu : hubert (moj brat) - calkiem mlode u nas i modne to tutaj jaja ze hej, obrot o 180 stopni
bo juz tam za długo posiedziałaś.