• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc dziewczynki.
Widze ze u was wszystko dobrze.
Moja @ jeszcze nie przyszła... to dopiero 2 dzien bez niej. wiec to jeszcze nic nieznaczy..
Ale jestem pewna przez ostatnie badania ze to niestety nie ciąża...

reklama
pszczolka- TAK,Z JOSEPHINY-ale to bardziej usmiech niz smianie sie-Ty wiesz,ze ja dobra dusza:-) ;-);-)poprostu czesto dziewczyny maja taki Nick jak imie i pewnie dlatego tak pomyslalaś:)

krolowa- w kazdym razie jakby co-daj nam szybko znać:-)

jsephine-a jakie to jeszcze masz dla dziewczynki???
my dla chlopca tez mamy calą liste ;)

pszczolka- PAPAAAPAPAPAPAPA.;-):-)milego szorowania lazienki-ja to mialam rano:tak:

misia- a jakie mialas badania ???bo soro to nie ciaza to niech @ przychodzi ,zeby mozna bylo zaczac nowy cykl:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama : no u mnie tradycyjnie imiona 19-poczatek 20 wiek : wiec nic zaskakujacego : josephine i salomée :)

a wogole to uwielbiam francje za pikne 'stare' imiona, ktore wciaz sa dawan i na dodatek maja piekne dzwieczne brzmnienie :))))))))))))))) ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sie rozmarzylam hihiihihihi

Mama - trochę mi się przysnęło i mi się śniło, że mam plamienia wrrr... A Twoje imię kurcze nie mam pojęcia!! Pamiętam historię z TVN, że ludzie po urzędach kiedyś chodzili, bo chcieli, żeby ich syn DĄB się nazywał, ale właśnie nikt nie chciał się zgodzić, bo takiego imienia nie ma - ale w końcu Ci ludzie wygrali i mają teraz syna DĄBA lub DĘBA - nie wiem w sumie. Może Ty Kasztanka jesteś??? Albo Brzoza?? Hehe nie wiem tak sobie już wymyślam, bo mi dziś na głowę padło...Idę dalej spać, bo Maciuś też kima, a Ty może mi zdradzisz chociaż pierwsze dwie literki, to będę dalej kombinować. A czekaj czekaj!!!! Przecież tu na Ciebie Krzysia mówią???? Hehe ale ja mam zapłon dziś!!!

Królowa wytrzymaj - jak chcesz to zatestuj rano, ale teraz po południu nie ma sensu faktycznie :)) Aczkolwiek wszystkie tu czekamy na dobre wieści i nie możemy się doczekać wyników :)))

Jos ja nie wierzę do końca w to koło fortuny i wcale bym się nie zdziwiła gdybyś Ty miała drugiego anioła a ja drugiego diabełka hehe...

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki !!!
Ja miałam masakre przez łikend z żołądkiem, wczoraj to juz wogóle nie mówie, pojechałąm dzis do gastrologa, dostałam leki i powinno przejsc do piatku, wiec poczekam, w tej chwili trochę lepiej, boli mniej po lekach. W tym miesiącu mogę zapomniec o fasolce na 100 % moje dni płodne poszły się .......... !!!! ze względu na ten cholerny ból !!! Teraz nie pozostało mi nic innego, jak tylko czekac na @, która przyjdzie za dwa tygodnie ... jestem wściekła, miałąm idelany sluz, kłócie jajnika itp itd ... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!! Po mału odechciewa mi się dziecka naprawde !!!

nagapalma : :( wspolczuje, ale cco zrobic! ja mialam sie starac w grudniu juz, tyle m-cy czekania na start i co? falstart? w dni plodne - biore antybiotyki!!!! i to dwa rozne i zamaist piec dni to mam lacznie é tyg kuracji przez zatoki
a dni plodne styczniowe na 99% wypadna w czasie mjego pobytu w polsce : zznaczam : bez meza!
i co? no to zostal mi luty i marzec! wielkie szanse hehehehe na zacioazenie... :(

BEDE Z DOSKOKU TYLKO LECE PO SYNKA BO WLASNIE WSTAL I UDAJE ZE KASZLE... :)

Palemka po suwaczku widzę, że okres płodny jeszcze trwa! Działaj kochana i proszę się nie załamuj! Ściskam Cię mocno i trzymam kciuki, żebyś się nie poddała!!!! Spróbuj się teraz rzucić na męża!

O widzę, że burza mózgów na imionka... ho ho i jakie ambitne Josephine ty tak poważnie?? No przecudownie!!:-) nie pogadasz z Wami ;-) bo ja takie skromne mam już ustalone z połówką - ot Bartuś :-) Bo jakoś takoś przyjęliśmy, że chłopiec, więc pewnie dziewuszka nam przyjdzie - a w razie dziewuszki to jestem w kropce :baffled: Kasia myślałam... wiem wiem banalnie trochę - ale w końcu ja banalna Agnieszka jestem..! :-D

JOSEPHINE- czyli imiona wybrane ,nic tylko dzieci robić ;-):tak::-D:-Dukochaj Poldusia skoro wstal;-)

LIL- no dokladnie Krzysia-Krzysztofa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Pan Wolodyjowski lecial jak mama w ciąży byla i masz Ci los:shocked2::szok:trafilo sie ,ze jestem dziewczynką i teraz cierpie:dry:bo wszędzie zapominają o-a- na koncu i wciaz jestem facetem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

PALEMKA- wspolczuje kochana ,Ty sie masz z tym żolądkiem..tule Cie kchana,oby leki pomogly to poszalejecie w nastepnym cyklu:tak:

CZARNY KOCUR- ja tez mam na liscie Bartuś,Lukasz,Iwo,Filip,Marcel.....

reklama
Witam dziś. Widze, że przy mamie wątek się rozpędził na nowo. Trzymam kciuki za wszystkie testujące w najbliższym czasie. Ja testuje w tą niedziele. Z objawów tylko swędzące piersi. A tak apropo chyba bierze mnie grypa..... Tempka utrzymuje się powyżej normy i oby tak dalej
A co do imion to mam tylko dla chłopczyka Jan, nad dziewczynką się jeszcze nie zastanawiałam.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry