• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mitaj musia - jak sie poczuwasz ?
wisienko - czesc skarbie , pewnie,że pamiętamy, czytałam Twojego posta wczoraj chyba albo przedwczoraj na wystaranych pisałaś , ze wzięłaś jakis lek na te mf=dłości okrutne i że troszke pomogło, ale chyba nie na długo z tego co piszesz ... oj wymęczysz się , współczuję Ci,a le czego się nie robi dla dziecka ??? ....???

Witaj Palemko sił mi po prostu brak. Schudłam juz 4 kg, nie jem prawie nic. Martwię się o dzidzię. Niby wszystkie opinie sa takie , ze nie powinno jej to szkodzić ale ... Jutro idę do gina ale jak on mi może jeszcze pomóc. Az płaczę czasem z bezsilności. Mdłości tak mnie osłabiły, ze nawet najprostsze czynności mnie wykańczają. Boli głowa i w ogóle masakrycznie się czuję.
No to sobie pomarudziłam.Mam nadzieję, ze szybko dołaczycie do mnie.

palemko ja wlasnie leze i sie relaksuje razem z bb :-D Zaraz jade z Patrykiem do lekarza. A jesli chodzi o samopoczucie to mnie tylko brzuch boli i mdlosci. A jak ty sie czujesz?;-)

PALEMKO- moja kochana Ciebie mialam na mysli:tak:;-):tak:
MUSIA- na jakiekolwiek "normalne"...pozdrow dziewczyny na Sierpniówkach-czy poki co wszystko u Was dobrze-każda sie trzyma???tylko ja odpadlam???

WISIEŃKA- kochana mja ,wspieram i przytulam ,aleeeeeeeeeeeee Cie trzyma-ja tak mialam z Domisiem ,masakra wspolczuje i jestem z Tobą...

mama dzięki. Ja mam nadzieję, ze to nie potrwa juz długo. Jak czytam, ze może całą ciążę to mam ochotę się zachibernowac aż znajdą lekarstwo.

reklama
MUSIA- nie,narazie nie-za bardzo boli...
ale dziekuje ,ze pozdriwisz kobialki-trzymajcie sie wszystkie do konca!!

WISIEŃKA-MI przeszlo po 13 t.c. Tobie tez tego życze,daj znac po wizycie..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry