• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
czarny kocur : :)

wisienka : 3maj sie mocno, ja wiem co przechodzisz... tez wymiotowalam 40% ciazy, kilo na minusie i oslabienie takie z enie mialam pod prysznicem sily podniesc rak by umyc wlosy... :(
mama : piszesz ze mdlosci mialas z dominikiem! to dalas mi nadzieje, ze mozna tak miec w 1 ciazy a w drugiej jednak nie :) z zuza nie mialas nic? czy tylko lekkie mdlosci? bo ja mialam mega mdlosci ZAWSZE konczace sie mega aftowaniem, nawet o 22-23 i szczerze to anwte nie liczylam ze moze byc inaczej... moze dlatego z emoja ciocia kazda ciaza (juz 4) i kazda taka sama : ze nie moze otowrzyc nawet lodowki... i to obojetnie na plec dzieci, ma po rowno parki :)

wisienka- moja sister miała do konca 4 go miesiąca mulenie,ale nie pisze ci tego po to by Cię straszyć, tylko po to bys wiedział, że fasolce to absolutnie nie szkodzi ... więc tzrymaj się kochana, to napewno niedługo minie :tak:
mama- no dzikuju dzikuju !!! Dziewczyny sex zaczyna mi się kojażyć tylko z prokreacją , to straszne i coraz mniej chce mieć dziecko, obawiam się o te moje sprawy żołokowo-jelitowe, jak ja tak za niemoge na kilka dni w ciąży, albo jak juz bede miałą dziecko, to co będzie ? nie wyobrażam sobie ... zaczynam we wszystko wątpić ...
musia -czytałam na wystaranych, ze chyba do gina nie dasz rady dzis isc ... co z małym ? Ciebie też mdłości dopadły ? Kurde !!! Zaraz im powiem !!!

MDŁOŚCI MULENIA I ŻYGOWINY PREZC OD MOICH KOLEŻANEK Z BB!!!!!!!!!!!!! A KYSZ!!!!!!!!!!!

MUSIA- relaksuj sie ;-)
WISIEŃKA- rozumiem,papa..

JOSEPHINE- ja mialam tak jak Ty z Zuza-wymioty nawet w 8 miesiącu,na rondzie na czerwonym stalam ,wylecialam z wielkim brzuchem zwymiotowac na trawe i do auta-zielone i ruszylam....a z Domisiem mialam mega mdlosci,ale żadnych wymiotów-przeszlo po 13 t.c.

tak wiec jest nadzieja,ze druga ciążę przejdziesz inaczej niż z Poldusiem...

SOL- jak u Ciebie????????????????

PALEMKO-a te leki co teraz bierzesz to mozna je brac w ciąży -zobacz na ulotce bo moze w razie WU wezmiesz te leki...

Ostatnia edycja:
Schudłam juz 4 kg, nie jem prawie nic. Martwię się o dzidzię. Mdłości tak mnie osłabiły, ze nawet najprostsze czynności mnie wykańczają. Boli głowa i w ogóle masakrycznie się czuję.
No to sobie pomarudziłam.Mam nadzieję, ze szybko dołaczycie do mnie.
Wisienko moja sąsiadeczko z Wrocka ja miałam identycznie :-( i to trwało aż do 6 miesiąca.. a potem było w sumie jeszcze ciekawiej... Mam nadzieję, że Tobie jednak odpuści :tak: O kruszynkę się nie martw, ja spadłam na początku chyba z 10kg, a maluszek urodził się dokładnie o czasie i w dodatku 3700!!

palma mielismy juz wyjezdzac do gina - wszyscy razem i Patryk zaczal okropie plakac, brzuch go bolal i wymiotował. Za 10 min jedziemy z nim do lekarza...

josephine ja z Patrykiem to wumiotowalam dalej niz widziałam i to do konca pawie... A teraz mam lekkie mdlosci :))

Dziewczyny ja lece z małym do lekarza. Będe za jakas godzinke pewnoie, bo to nie jest daleko ..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pomocy
znacie jakiś dobry syrop bez recepty na suchy i męczący kaszel?
Marcepanku gratulacje z okazji ślubu i cieszę sie, że wrociłaś do domku. Pewnie stęsknilaś się za synusiem, a on za Toba. Mam nadzieję, że najgorsze za Tobą, a że teraz będzie już tylko dobrze. Tego życzę i trzymam kciuki za Ciebie &&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry