Nikusia82
Fanka BB :)
Witam wszystkie staraczki i mamusie z samego ranka :-)
Ja dziś w pracy ostatni dzień przed Świętami więc przyjechałam wcześniej, co by zrobić co trzeba i do domku na sprzątanie!!!!
Kochane co do imion to moja córeczka dla braciszka chciała Dominik (przyznam się, że mnie się już spodobało
, a dla dziewczynki bardzo bardzo podoba mi się Łucja.)
Ale do rzeczy. Wczoraj odwiedziłam swoją nowa gin. i jestem bardzo zadowolona. Wizyta była na prawdę na poziomie, bez zerkania na zegarek bez opóźnień, zrobione przy okazji w jednej cenie USG. Niby jest ok, ale zaleciła jeszcze badanie prolaktyny i progesteronu. Jestem dobrej myśli (w sumie już od 8 miesięcy ale nowy cykl to zawsze nowa nadzieja tak:-)
Któraś z koleżanek pisała o mdłościach chyba Wisienka..., ja na szczęście ten etap zupełnie pominęłam. Nie miałam mdłości, ani wymiotów. Było mi trochę dziwnie ale zawsze wieczorem a nie rano... tak jakoś oryginalnie...
Sol szkoda, że same zostaniecie w wigilię... ja chyba bym siedziała i płakała:-( nie wiem, ale to taki szczególny wieczór jest...
Ja dziś w pracy ostatni dzień przed Świętami więc przyjechałam wcześniej, co by zrobić co trzeba i do domku na sprzątanie!!!!
Kochane co do imion to moja córeczka dla braciszka chciała Dominik (przyznam się, że mnie się już spodobało
, a dla dziewczynki bardzo bardzo podoba mi się Łucja.)Ale do rzeczy. Wczoraj odwiedziłam swoją nowa gin. i jestem bardzo zadowolona. Wizyta była na prawdę na poziomie, bez zerkania na zegarek bez opóźnień, zrobione przy okazji w jednej cenie USG. Niby jest ok, ale zaleciła jeszcze badanie prolaktyny i progesteronu. Jestem dobrej myśli (w sumie już od 8 miesięcy ale nowy cykl to zawsze nowa nadzieja tak:-)
Któraś z koleżanek pisała o mdłościach chyba Wisienka..., ja na szczęście ten etap zupełnie pominęłam. Nie miałam mdłości, ani wymiotów. Było mi trochę dziwnie ale zawsze wieczorem a nie rano... tak jakoś oryginalnie...
Sol szkoda, że same zostaniecie w wigilię... ja chyba bym siedziała i płakała:-( nie wiem, ale to taki szczególny wieczór jest...
A może bezalkoholowe???
Jestem ekonomiczna.
A prezenty Karola otworzy w sobotę rano jak tata przyjedzie