Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Byłam u dentysty i w sklepie i całkiem dobrze się czuję
Tylko że skurcze są 
Bynajmniej wolałam się skontrolować czy nic mi nie pójdzie w diobły do porodu
Bigosik już przygotowane wszystko idzie zaraz cały gar do lodówki przesiąkać a jutro będę wstawiać do gotowania
A zaraz idziemy z Karolą babeczki robić
Tylko najpierw kolacja
A jutro z rana lecę na badania po śniadaniu a potem M wraca więc do 14 pewnie będę zalatana. Skurcze dalej mam, macica już się obniżyła jak do porodu jak to ładnie pani doktor oceniła dzisiaj więc jakby co będę was informować przez dziewczyny
Bo dzisiaj żona chrzestnego Karoli mi chciała wmówić ze w ciągu doby urodzę
Jakby tak łatwo było 

A że prócz tego że są skurcze czuję się dobrze i nic mnie nie boli więc co mam robić
Ja nie umiem siedzieć długo na tyłku, chociaż pieczenie babeczek sobie dzisiaj darowałyśmy bo Karola jest tak marudna że zaraz ją kładę i sama też idę spać
Ważne że prawdziwki już zalałam i sobie nasiąkają do bigosiku. To tak po prawdzie chyba jedyna rzecz jaka robię na te Święta prócz babeczek i barszczyku czerwonego z kartonika
Bo po co mam coś robić jak i tak będziemy z Karolą w Wigilię same a:

właśnie dzięki temu, że zaszła w ciążę to wykryto jej ją ... ja nie mam pojęcia skąd ... może po prostu powstała wcześniej ???A swoja droga, to skad torbiel w ciazy?