• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja takze chudlam w ciazy po porodzie bylam 13 kg chudsza niz przed ciaza a malutka urodzial sie 3640 g a mialam okropne mdlosci i wymioty :(

Wisienka to już 11 tydzień!!! Wiem, że mdłości męczą i bardzo Ci współczuję - niech lekarz Ci coś doradzi kochana...Ale ja nic na to nie poradzę, że i tak okrutnie Ci zazdroszczę....Trzymam kciuki za Twoje samopoczucie! Na siłę nie dasz rady jeść? Może pij coś kalorycznego? I koniecznie witaminki dla dzidzi!!!!!!

Palemka - a myślisz, że mój seks teraz jest tylko dla przyjemności??? Ograniczyłam czasowo do minimum, nie powiem jest fajnie, ale myślę głównie o prokreacji a nie o przyjemności.... Postanowiłam się tym nie martwić tylko zaakceptować ten fakt :))) Kochana pijemy razem na Sylwestra???? TULAM!!!!!!!!

Piję winko, więc nie wiem co kto jeszcze pisał...Nadrobiłam tylko ostatnią stronkę....BUZIAKI DLA WAS!!!!!!!!

Mama doczytałam o tym macierzyńskim i oczom nie wierzę - SZOK!!!!!!! Mi się wydaje, że Twoje imię wcale nie jest z kosmosu!!!!!

Palemka Ty Misia jesteś?????? Ale cudnie :))) No to buźka Misiu! Przepraszam, że tak z grubej rury, ale to zdrobnienie uwielbiam, a że właśnie winko piję, to ogólnie zdrabniam tak....A w ogóle dla mnie najfajniejsze imiona to takie, które fajnie można zdrobnić. Są imiona, których nijak się nie zdrabnia i to jest minus dla mnie...

Ostatnia edycja:
Jestem juz...
Patryk sie czyms zatrul, ma lezec i pic gorąca herbate.. Dostal takie leki jakby nie pomagała herbata...

lil - właśnie skończyłam przygotowywać wszystko do bigosu i jutro nastawiam gotować bigosik :-D Byłam u dentysty i w sklepie i całkiem dobrze się czuję :-D Tylko że skurcze są :-p

mama - żyję - byłam u dentystki :-)

palemko - zdrówka bidulo moja :-)

Musiałam się skonsultować z dentystką bo mnie wszystkie zęby bolą i to od zatok niestety :dry: Bynajmniej wolałam się skontrolować czy nic mi nie pójdzie w diobły do porodu :-p Bigosik już przygotowane wszystko idzie zaraz cały gar do lodówki przesiąkać a jutro będę wstawiać do gotowania :-D A zaraz idziemy z Karolą babeczki robić :-D Tylko najpierw kolacja :-D A jutro z rana lecę na badania po śniadaniu a potem M wraca więc do 14 pewnie będę zalatana. Skurcze dalej mam, macica już się obniżyła jak do porodu jak to ładnie pani doktor oceniła dzisiaj więc jakby co będę was informować przez dziewczyny :-D Bo dzisiaj żona chrzestnego Karoli mi chciała wmówić ze w ciągu doby urodzę :-D Jakby tak łatwo było :-D

Dobranoc wam :-D

Sol oj Ty chyba pod choinką chcesz urodzić! Hehe :)) Z Twoich postów wnioskuję, że urodzisz przed świętami lub tuż po - no i na co ja te kciuki na stycznia trzymam??? Chyba Twojemu mężowi powiem, żeby Cię kajdankami do łóżka przykuł! Buziaki kochana - informuj nas, zaciskam kciuki!

Musia bidulek Patryk - całuski od cioci!

Wisienka kochana będzie lepiej trzymaj sie dzielnie. Ja łapie ~~~~~~~~~nawet z nudnościami ;)

Sol bądź czujna to już chyba niedługo ;) Może z pierwszą gwiazdką ;)

Musia przytulanki dla Patryka

Właśnie ubraliśmy z M choinkę ;) jest taaaaaka piękna ;). Mnie zaczyna boleć brzuch jak na @ a według USG jestem tuż po owulce ;(

lil - jak leże to mnie zatoki rypią i zęby od zatok i głowa więc wolę siedzieć :-p A że prócz tego że są skurcze czuję się dobrze i nic mnie nie boli więc co mam robić :sorry: Ja nie umiem siedzieć długo na tyłku, chociaż pieczenie babeczek sobie dzisiaj darowałyśmy bo Karola jest tak marudna że zaraz ją kładę i sama też idę spać :-D Ważne że prawdziwki już zalałam i sobie nasiąkają do bigosiku. To tak po prawdzie chyba jedyna rzecz jaka robię na te Święta prócz babeczek i barszczyku czerwonego z kartonika :-p Bo po co mam coś robić jak i tak będziemy z Karolą w Wigilię same a:
moja mama przynosi nam pierożki i sałatkę
teściowa przynosi dla M groch z kapustą i pasztet
Więc mi zostaje niewiele do roboty :-D

Dobra spadam powoli się przebierać i usypiać Karolę bo już strasznie marudzi :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry