• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Gusia kciuki zaciśnięte!

Mama ciężko aż mi uwierzyć, że Twojego imienia nie ma w kalendarzu, bo wcale takie nietypowe mi się nie wydaje! :))) Czyli imienin w ogóle nie obchodzisz? Krzysia mi się bardzo podoba. Tak samo jak Misia od Michaliny - choć to też nietypowe dość imię, ale znam jedną Misię i uważam, że imię jest piękne...

reklama
GUSIA- cześć :tak:i dla Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& cale stado za testowanko i za Jaśka:tak::-)

LIL- a no nie obchodzę...jak urodzilam Zuze to przez 3 m-ce nie dostalam macierzynskiego bo w Zusie jak Krzysztof i musialam udowadniac ,ze nie jestem wielblądem bo dla nich byl walek-facet urodzil dziecko:szok:i takich przykladów mam maaaaaaaaaaaaase-masakra z tym imieniem ...

a u nas na wątku jest jedna przesympatyczna Misia!!:tak::tak::tak::tak::tak:;-):-)

bylam po Zuze ,jeszcze Tom wroci za godzine i rodzinka cala w domku:tak:

Hej dziewczynki fajne te imionka ja jestem zwoleniczką tradycyjnych imion dla chłopca marzy mi sie Pawełek, Krzyś lub Olaf dla dziewczynki Anna lub Agnieszka

Królowa wstrzymaj sie z testowaniem. Lepiej nie robić tego za wcześnie. Jak sie czujesz?
Gusia trzymamy &&&&&

Mama- nie dziekuję,,,,, a co do Zusu to chyba tylko u nas w Polsce może dojść do takiej sytuacji:-D:confused:, ale bądż co bądź imię ładne jak jego właścicielka (świetny fryz)

Ewula00 -Agnieszka bardzo ładnie ........

JOSEPHINE- to ciesze sie ,ze Polduś juz ucalowany od e-cioci:tak:
EWULA- witaj kobietko;-):-)
GUSIA- dzieki;-)
no moze tylko u nas taka sytuacja moze byc,ale niestety jest i ja musze z tym żyć-chcialam zmienic imie juz bylam w Urzedzie Stanu Cywilnego ,wiem jakie papierki trzeba wypelnic ,ale jak rodzice uslyszeli to....dalam sobie spokój choc nadal mnie korci

szalu dostaje... 9.01 lece do Polski no i szukam 2 prezentow dla 2 chlopcow wiek od lat 2...
przeszukuje sklepy typu kaufland biedronka i nic nie moge znalezc, pustki siwteczne czy co??? juz minelo???
stad moge wziac tylko kupione ubranka, bo mam z dzieckiem bardzo malo miejsca w bagazu, wiec nie ma mowy o 2 ciezarowkach czy puszce lego...
jest ktoras na biezaco? mieszkam w jieduzym miescie, dlatego nie szukam formowych sklepow, bo u mnie najwiekszy 'szal 'to reserved :)
za to jest kaufland, biedronka, netto itp
no i zawszer zostaje zwykly codzienny targ, ale tej jakosci wolalabym uniknac... rodzinke widze od razu na drugi dzien wiec czaslu nie mam... w niedziele all pozamykane...
chcialam wyslac wiec mame na te zakupy ale nie mam czego jej polecic... szok :(

JOSEPHINE- no ciezka sprawa...a moze poszukaj czegos na necie i zamów tak ,zeby poszlo na adres mamy i jak przyjedziecie to juz prezenty nbeda w Pl:)

ja zmykam robić dla Toma obiad...dzieci bawia sie w dom u gory,ja kawalek czakoladki i kawka-ja milo miec dzieci z niewielką roznicą to sie razem zajmą i nie wazne ,ze chlopiec i dzewczynka-dogaduja sie:-) ;-)

Hm.... lil - ja jestem Misiaaaa !!!! hahahahaha:tak:
mama - ciekawe którą Misię masz na myśli :confused:(skromość) :-D
jos - no fajnie się mówi, ale ja juz półtora roku się staram i dla mnie każdy miesiąc to ogromna strata ...:-(

reklama
Hej dziewczyny wpadam sie przywitać . Może jeszcze mnie pamiętacie. Wypadłam z obiegu przez okropne mdłości i wymioty ciągnące się juz od dwóch miesięcy. Biorę nawet leki ale pomogły tylko 1 dzień a teraz znowu to samo. Mam już dośc. Płaczę z bezsilności. Pozdrawiam was i jesli macie ochotę na wymiotne fluidki to zapraszam~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry