• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ale piszecie, nienadazam ;-)

Marcepanku, witaj!

Alexa Gratulacje!!!

Przed chwila mialam takie klucie podbrzusza, ze nie moglam dac kroka... no i jak tu sie nie nakrecac???

JOSEPHINE- no tak,Pola lub Marcelek :-) ;-)

GWIAZDECZKA- nakrecaj sie -to takie mile ;-)

LIL- i jak wymyslilaś cos????;-)

ide po kawe bo zasypiam przez to cisnienie...

Laski jak ja teraz zatestuje i wyjdzie jedna krecha to podupadne na zdrowiu psychicznym! Jak w domku zajmę się robotą to zapomne a rano jestem tak nieprzytomna, że od razu ide siusiu a dopiero potem się budzę. :-) Ale jeszcze zobaczymy...

Jak Wy tu tak o tym testowaniu piszecie to ja się też nakręcam i co? Nie wiem nic co robić, niby najlepiej czekać ale... O kurczątko, chciałabym zobaczyć II.

KrólowaFal powinnyśmy się czymś zająć :-D aaaaa i słuchaj sie Mamy :-D

Mama a czemu sie ze mnie śmiejesz :-D ? z tej Jospehiny??? :-)

Ale fajnie, że macie już imionka dla dzieciaczków, ja to pewnie będę zachodzić w głowę :-)

mama : dokladnie :) tylko ze mnie na 90% wyprzedza z marcelkiem w rodzinie... a powtorek nie lubie... wiec jesli tak sie zdazy to bedzie marcel na drugie :) w sumie dla chlopca nie ma takiego porblemu bo nie jestesmy od lat przywiazani do konkretnego imienia, po prostu mamy liste faworytow :) i kazde z listy nam sie podiba a do marcelka mam sentyment i bardoz pasuje do naziwska
ale zadne imie nie ejst jeszcze "uosobione' powiedmzy
za to POLA urosla juz do rangi legendy i trudno sie przestawic, wyobrazic sobie dziewczynke o innym imieniu
choc ja przyznam ze mam dw aimiona, ktore zaczynaja bardzo pwoaznie rywalizowac z pola :) ale maz nie chce nic o tym slyszec
uwielbia je, ale jako drugie i trzecie, a nie pierwsze ;)

Młoda ja mam nieregularne cykle więk @ powinien przyjść od jutra do piątku. Więc spróbuje wytrzymać.

Do jutra laski. Zmykam z pracy a w domku nie usiądę bo dużo pracy mam. :-)

reklama
Papa, KrólowaFal miłego popołudnia.

Ja też kończę pomału pracę wiec i ja uciekam, a w domu łazienka woła o pomstę ;-) wiec wieczór mam zaplanowany przyjemnie. Miłego popołudnia, papapapapa :*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry