• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
JA JUZ WSTAWILAM rybke do piekarnika zaraz biore sie za ziemniaczki..

MUSIA- jakos sie zbieram ,mialam isc w tym tyg na kontrole do gina,ale niestey nie ma miejsca juz -dzwonilam dzis znowu i zadne miejsce sie nie zwolnilo,mam dzwonic jutro...zobaczymy.zdrowka dla synka:)

MLODAM- dziekuję:)

wszystkie musimy wierzyc ,ze sie uda!!!!

Kochane nie nadążam! Dobrze, że takie rozmowy tu :)))) U mnie ciśnienie masakra dziś - zaraz mi wybuchną oczy, skronie, nie wiem jak to nazwać...

Mlodam
jak się czujesz???

Hej Musia! Buziaki!!!!!

Czarny Kocur, Jos, Pysia - a ja wciąż wierzę, że może się za pierwszym razem udać i WY też tak myślcie! A od stycznia nie tylko Wy trzy zaczynacie starania - ekipa będzie bardzo mocna! Więc wspólnymi siłami wszystko może się udać :)))))

Jos już Ci pisałam, że na pewno sobie poradzisz - tylko trzeba jak najmniej analizować - ja mam dokładnie takie objawy jak Ty - boję się na zapas, a jednak w życiu wszystko jakoś się układa :))) Chyba podobnie postrzegamy macierzyństwo :)))

Serg będzie zdjęcie fryzurki? :)))

Mama ja to bym wpadła na tę kawkę z cynamonem i czekoladą.....A do tego faworek..........

Marcepanku pisz jak się czujesz! Super, że już w domku, tylko dalej leż i się oszczędzaj!!!!!!!!

Królowa ja rozumiem Twój stres - te parę dni na razie Ci się wlecze, ale to szybko minie i już będziesz wiedziała!!!!!!

Sol no to i ja się dołączam do trzymania kciuków abyś wytrwała w dwupaku do 6 stycznia! Ale już tylko odpoczywaj proszę!

Jako nowa i zielona... bardzo serdecznie witam Wszystkie dziewczyny raz jeszcze i życzę Spełnienia Marzenia! :-)

Powiem gorzej niż Nikusia - póki moje skarbki było małe (no przynajmniej mniejsze ode mnie hehe) to uparcie twierdziłam, że całą swoją miłość w niego wlałam i nie starczy mi na kolejnego skarba.... :) I nawet nie ma mowy, żebym kiedykolwiek jeszcze tak kochała dziecko!! I wszyscy patrzyli na mnie jak na odmieńca jakiego... No ale wtedy byłam sama. Bo gdy znalazł się odpowiedni mężczyzna.... no cóż wszystko wygląda inaczej.. :) :) :)

LIL- nie wiem dokladnie-chyba cos kolo 3 tygodni byla.....napisalam Jej smska ,ze jak znajdzie chwile niech wleci na bb bo staraczki chce Ja powitać :)

KOCUR- a teraz przelajasz milosc na koleje dzidzi ;-)

mama dzwon jutro, trzymam & zeby jaies miejce bylo dla ciebie. ;-) Ciesze sie ze humor juz lepszy.
lil czesc, jak tam?;)

reklama
musia, ja dzien przed Tobą;-). czuje się dobrze, brzuch nie boli i jestem szczesliwa. staram się nie myśleć za dużo. a co z młodym?
cieszę się ze marcepanek w domku.
zgadzam się z poprzedniczkami, będziemy mamusiami. nie ma innej opcji!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry