• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pszczółko to jak to jest na ciążę? W jakim sensie ciągnie? Ja mam wrażenie jakbym miała gorest na sobie i próbowała w nim oddychać.

Kurczaki coś mi do oka wlazło. Ide do lustra.

reklama
KrólowaFal w sumie to i na II i na @ podobnie, takie wypełnienie w podbrzuszu ale każda kobieta jest inna i może mieć inny objaw, a teraz tak czytam na necie i czytam, że jajnik tez może na ciążę jednak boleć więc już zgłupłam. Co Ci wpadło do oczka???:-) wyciągnęłaś?

No, no dziewczynki, objawow pelen wor :-) Zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za kazda z Was. U mnie plamienie ustalo, tylko brazy zostaly. Biore dalej lutke i zobaczymy.

Pozdrawiam

lece piec ciasteczka ;-)

lil_maja to tak jak ja!!! Normalnie bez bicia się przyznaję, że latam jak opętana jak porządku nie ma :zawstydzona/y: ale uwielbiam harmonię wśród szpargałów i czystość!!! Mieszkam we własnym domu wielkości 160 metrów pow użytkowej i jak zaczynam sprzątać to końca nie widzę :wściekła/y: ale coś za coś!!! Na święta to normalnie tajfun chyba się u mnie szykuje;-)

Cześć Dziewczynki!

Witam i pozdrawiam wszystkie "stare" i "nowe" Staraczki :tak: :laugh2: Ja też zabiegana przed świętami ;-)
Niestety @ przylazła dzisiaj w nocy... :sad: Ale wczoraj już zanotowałam duży spadek temperatury rano, więc zdążyłam się oswoić z tą myślą, że wredota się pojawi... :dry:

No nic... Nie będzie II kreseczek pod choinką... :dry:
Ale jest za to nowy cykl pełen nadziei! :tak:

KrólowaFal w sumie to i na II i na @ podobnie, takie wypełnienie w podbrzuszu ale każda kobieta jest inna i może mieć inny objaw, a teraz tak czytam na necie i czytam, że jajnik tez może na ciążę jednak boleć więc już zgłupłam.

Bo widzisz u mnie jajniki też się czasem odzywają. Raz jeden raz drugi. Sama już nie wiem co myśleć.

Co Ci wpadło do oczka???:-) wyciągnęłaś?

Mam dolną część lewej gałki przekrwioną jak nie wiem co. I strasznie piecze. Boję się, że to coś poważniejszego.

Serg przytulam. Następny cykl będzie na pewno owocny!!

Serg ja też tulam mocno wirtualnie :-) Następny cykl będzie Twój :-)

Królowa Fal to pewnie jakiś mikroskopijny paproch, lepiej przemyj oko solą fizjologiczną, bo ja kiedyś tak tarłam że miałam poornane całe oko i dostałam zapalenia spojówki.

Pszczółka, Królowa dziękuję, mam nadzieję, że tak będzie :tak: W końcu płodne w tym cyklu zaczynają mi się dokładnie... 1 stycznia! ;-) Także już od nowego roku nie będziemy próżnować :laugh2: I kto wie, mój G. ma urodziny na początku lutego, to może zrobimy Mu prezent na urodziny?... ;-)

A ja się ubezpieczyłam na ewentualność @ i żeby poprawić sobie humor, umówiłam się do fryzjera :tak: I właśnie za 20 minut już mam się stawić w salonie :tak: A salon mam... piętro wyżej :laugh2:

reklama
serg, tule mocno! Nowy rok przyniesie wymarzone malenstwo :-)

Krolowa, Pszczolka - wy to moze wczesniej zatestujcie niz w wigilie, bo za pozno nam znac dacie i jak bedziemy wigilie jesc z zacisnietymi kciukami??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry