• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć kochane!

Widzę, że tutaj ruch od rana.. :-)

Przeprasza, że wczoraj z Wami nie pisałam już więcej, ale miałam dola z powodu tej @ i musiałam się jakoś z tym oswoić... W końcu to był mój 1 cykl starań i miałam nadzieję, że jednak się uda za 1 razem... ;-) No ale wiem, że nie ma tak lekko i dzidzia przyjdzie, kiedy chce ;-) Najważniejsze, że mam Was, że mam komu się wygadać i wysmucić... No ale już jest dużo lepiej niż wczoraj, mam zapał i chęć do staranek, a co najważniejsze, wiem, że 2011 rok będzie NASZ! :tak:

Królowa
trzymam Kochanie &&&&&&& za to, żeby @ nie przyszła i pod choinką znalazły się II piękne kreseczki! :tak:

Musia jak się czujesz w Dwupaczku?... :laugh2: Mam nadzieję, że nie męczą Cię mdłości i inne mniej przyjemne objawy... ;-)

Mlodam
jak Fasolka w brzuszku?.. Kiedy idziesz na usg?.. :laugh2:

Josephine, Gwazdeczka, Pszczółka buziaczki :-)

reklama
Krolowa po to jest forum zeby sie wspierać. Kazda z nas tu przechodzi lub przechodziła to samo - testy, @, bobosexy ... więc wiemy co to znaczy i ze w takich chwilach wsparcie jest bezcenne:tak:

sergi czesc :) Mecza, ale juz mniej. A czuje się bardzo dobrze, dzieki :) A jak u ciebie?

Ide pokolorować zsynkiem, wlece pozniej ;-)

Musia, u mnie jakoś powoli do przodu, czytam sobie o różnych wspomagaczach staranek i zastanawiam się nad wiesiołkiem, bo coś kurczę u mnie mało śluzu strasznie jest... :dry: Tylko gdzie go tutaj dorwać w tej anglii?... :dry: :confused:

KrólowaFal oby były u Ciebie II krechy na teście :-D

Cześć Sergi buziak :* ja Cię rozumiem, tez jak ostatnio dostałam @ to tu nie siedziałam bo miałam doła i dziś już też łapię więc mało będę bo mi przykro bo sie chyba do mnie zbliża.

Dziewczyny, a testy owu z allegro sa dobre czy nie bardzo?

Dziś na nic nie mam ochoty, nawet mi sie w robocie nie chce siedzieć i mam humor do d...y :-(

witajcie kochane...
myśle o Was ciepło i posyłam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

aha pszczółka ja używałam testów owulacyjnych i u mnie sie sprawdziły, tylko ja oprócz testów obserwowałam też swoje ciało tzn sluz i temperaturę. No i jak na teście pojawiły sie 2 kreski tej samej barwy to owulka wg instrukcji winna być na 24-48godzin od tego momentu a u mnie była szybciej bo test pokazał 2 kreski i tego samego dnia była owulka bo na drugi dzin był juz skok temperatury świadczacy o tym, że owu była no i jak zrobiłam kolejny test owu to kreska testowa była już dużo jasniejsza niż z dnia wcześniejszego. Więc ja polecam testy owu jako dadatek do metod naturalnych by mieć te kreski przed oczyma i pewność, że owulka była a temperatura i tak pokaże skok jeśli faktycznie była. ja to jestem strasznie niecierpliwy człowiek więc w pierwszym cyklu starań zastosowałam testy owu, metody naturalne i staranka co drugi dzień no i to wszystko razem zaskutkowało ciążą... aha no i te testey to najlepiej robić tak popołudniu bardziej pod wieczó, nie z rana :) życze powodzenie w kolejnym cyklu kochana :*

Ostatnia edycja:
Maran ja łapie ile się da!! Dziękuję!!

Mam pytanie do dziewczyn doświadczonych: jak się ma sprawa ze śluzem po zafasolkowaniu? Tzn czy jest jakiś specjalny czy jak zwykle? Pytam bo ja mam wrażenie że jest mi ciągle "mokro". Latam co chwila sprawdzić czy to nie @. Boli mnie brzuch i mi niedobrze. Zazwyczaj ten ból czuje jak na @. Ratunku!! Zeświruje!!

Hej hej!! Co tam na froncie??? Zresztą zaraz poczytam:-) Ja właśnie do domku wróciłam, parę spraw załatwiałam, o zwolnienie sie wystarałam i teraz będę to przeziębiońsko jakoś leczyć..grrr..! We Wrocku śnieeeży aż miło - dobrze, że mam w tym roku oponki zimowe wreszcie...
Ale przejdźmy do raportu - 22dc i ani widu ani słychu niczego podejrzanego poza typowymi metaliczno-słodkawymi smakami w ustach, ale ja tak zawsze mam od połowy cyklu. Czekamy dalej;-) Byle spokojnie...byle cierpliwie....

Królowo widzę najtrudniejszy czas to mocno ściskam :-):-):-):-):-)
A propos śluzu - to ja wyczytałam, że może być go na począteczku ciąży niebotyczne ilości!! Więc ..... MOŻE......???? :tak:

Ostatnia edycja:
Maran dziękuję za wyjaśnienie, ja na razie obserwuje śluz i położenie szyjki, a testy kupowałaś w aptece?

KrólowaFal kochana, ja mam tak samo tylko że do @ zostały 3 dni a tu brzuch boli i śluz ciągnący jak w płodne dni :-(

Czarny Kocur Witaj i uważaj na drodze bo ślisko. Jak u Ciebie samopoczucie? :-) ej, ja to już nie jarzę, myślałam że gdzieś jedziesz a Ty w domku już jesteś :-D a jak długie masz cykle?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pszczółka ja kupowałam płytkowe na allegro...
KrólowaFal ja tam Ci powiem, że sluz może być a nie musi to u każdej kobiety indywidualnie jest... ja nie miałam śluzu ale wiem, że niektóre babeczki mają i to tez jest norma :)

reklama
Hej Pszczółeczko no ja dziś wstałam po 5 rano żeby się dostać do lekarza... Tak sobie porozmawiałam o moich przewrażliwieniach ciągłych na dźwięki, obrazy ruchome, zapachy i o paru innych dziwactwach i się dowiedziałam, że moge miec skłonności do epilepsji :szok: Faktycznie dziwadło ze mnie, bo mnie zawsze mdli od czegoś...ale chyba gdybym miala padaczke to bym już dawno dostała niejednego ataku haha..!! :-D Więc sie nie przejmuję..

Słuchajcie.. z tym śluzem to chyba epidemia jakaś, bo ja mam dziś podobnie :-)

Aha Pszczółeczku no ja mam tak 28-29 dlugie te cykle, choc w zeszlym m-cu 24 (???)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry