• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny. Jesli piszecie o testach to róznie bywało. Kupiłam ciążowe na allegro i były do doopy a owu kupowałam w superfarmie z laboratorium domowego. U mnie się sprawdziły idealnie. Jestem w ciaży))) Polecam.
Królowa po zafasolkowaniu jest bardziej mokro i sluz robi się taki jakby mętny, białawy. Ale u mnie te oznaki nie były od razu widoczne. A brzuch mnie tez bolała jak na @ w każdej ciązy. Wydawało się, ze juz będzie a jednak nie przychodziła. Najbardziej boli w terminie @ a potem się uspokaja

Właśnie odebrałam wyniki badań i mam nadczynnośc tarczycy. Przed ciążą robiłam badania Tsh i wyszły mi w normie. A teraz mój gin powiedział, ze mogę mieć nadczynność skoro tak wymiotuję i mam ją niestety. Nic o tym nie wiem i strasznie się denerwuję. Dziś idę do gina zobaczymy co powie.

reklama
Czarny Kocur no chyba epidemia ze śluzem ;-) a ja jestem jakaś zakręcona jestem, raz się śmieję a za chwile płaczliwa jestem. ostatnio kasjerce w sklepie, jak wydawała mi resztę, zamiast dziękuje to pow. dzien dobry ;-)

Hej Wisienka oby te mdłości w końcu Ci przeszły :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej pszczółko no mój gin powiedział, ze moga być od nadczynności skoro mnie tak męczą wymioty i kazał iśc na ta tarczycę zrobic badanie. Pewnie przepisze mi leki to i mdłości ustapia ale te leki znowu nie sa obojetne dla dziecka. Masakra. A twoje zkręcenie to dobry znak ja wsypałam na początku ciązy makaraon spagetti do zurku zamiast garnka obok. Może to Twoje ciążowe roztrzepanie. Zaciskam kciuki

Wisienko, Kochana, chciałabym ale raczej wątpię bo mnie brzuch boli jak na @ i jak sobie papierem badałam śluz w środku to mam takie kropeczki i niteczki krwi :-(

A jeśli chodzi o te leki, to jeśli ich nie musisz brać i dasz radę z tymi wymiotami to może nie bierz??? Pogadaj z lekarzem co Ci zaleca.

Hej Wisienko czy ja dobrze widzę, że Ty kochana masz latorośl prawie 16 letnią??? :-) No CUDOWNIE nie jestem sama!!! - mój ma za 2 miesiące 16 lat!! :-D

A tak w ogóle - to będzie dobrze :tak:

Ostatnia edycja:
Pszczółko oj to przykro mi, ze @ się zbliża. A ja te leki nie na wymioty ale na tarczycę, pewnie nie doczytałaś wyżej pisałam, ze dziś okazało się , ze mam nadczynośc tarczycy:-(
czarny kocur no tak 18 stycznia Maciek będzie obchodził 16tkę. Kawał chłopa:-DPrawie 190cm i 80 kg. Trzecia gimnazjum. Piekielny wiek:-D

hej Wisienka gdzie teraz jesteś? luknij na stronkę, nie będę kopiować bo za dużo będzie

cholera pomyliło mi się

nie martw się :-) będzie bo musi być OK.

Oj Wisienko mi też przykro :-( no więc skoro mus to mus. A może szybko się poprawi i bedzie dobrze :-)

Hej Mlodam wszystko u Ciebie w porządku? :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry