• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
SOL- pewnie ,rozumiem-to czekamy na skurcze i leeeeeeeeeeć rodzić..
MLODAM- a to ci net...wrrr mi tez czasem pada!!a Ty pamietasz jakie mialaś objawy po owulce a przed testem???bolal Cie ktoryś jajnik po owulce bo ja owu mialam z lewego w sobote i do dziś go czuje i czasem podbrzusze jak na @...dziś 4 d.po owulce.

dzięki za kciukasy Wiolka:-)trzymaj ile wlezie
mama miałam jeden po którym zaczęłam się zastanawiać czy coś aby nie wyszło a mianowicie zaczęło mnie brać na chorowanie, kichanie, katar, ogolnie czułam jakby mnie łamało i rozkładało. w 1 ciąży też tak miałam, no i raz czy dwa mnie brzuch odrobinę bolał.
czy jajnik nie pamiętam. ale wiesz co ja się nie miałam czasu ochoty i nie wiem czego jeszcze by się zastanawiać czy się udało czy nie (wiesz byłam zajęta tatem, jeżdzeniem co chwila do domu, przejmowałam się itd.), i w sumie bezstresowo mi czas zleciał. a @ nie przyłaziła,

Ostatnia edycja:
MLODAM- napisalam do Ciebie post wyzej :))

WIOLKA- dzieki za &&&& i wlatuj częściej staraczko :))

ZIZI- wiem jaki to dól psychczny ,oj wiem...ale pozbieralaś sie i nadal dzialasz-prawda???

teraz ja mam objawy i sie nakrecam a potem bede plakać...;/

mama odpisałam, dopisałam idz pocztaj :-) jest na końcu poprzedniej strony
mama to się staraj nie nakręcać choć wiem, ze to nie łatwe, ale tak odrobinę jakby z zaskoczenia jest łatwiej.
mama a miałaś kiedyś przy ciąży torbiela na jajniku? :-(

MLODAM- dzieki ,no mnie teraz w ciąży jak bylam to tez"bralo"choróbsko-wzielam nawet 10 gripexow max przez kilka dni bo nie bralam pod uwage ,ze moge byc w ciązy...

a co do torbiela to tak-mialam go w tej pierwszej ciąży ktora stracilam1 maja poronilam a pod koniec czerwca mialam laparoskopie-torbiel byl na lewym jajniku i mial 5cm

MLODAM- napisalam do Ciebie post wyzej :))

WIOLKA- dzieki za &&&& i wlatuj częściej staraczko :))

ZIZI- wiem jaki to dól psychczny ,oj wiem...ale pozbieralaś sie i nadal dzialasz-prawda???

teraz ja mam objawy i sie nakrecam a potem bede plakać...;/

No właśnie, odpuściłam działania. Na razie nie mam ochoty na seks, mąż na razie nic nie mówi.....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry