• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sergi - a oberwałam za ten aceton :-p

krzysia - lepiej spirytusem - będzie parcianym bardziej bolało :-D

Dobra spadam bo dzieci zaczynają mi się kłócić :-p

reklama
Serg dzięki kochana!!!
Właśnie wróciłam z toalety i ma małe brązowe plamki :szok: WARIATKOWO MNIE CZEKA ALBO JAKAŚ PORZĄDNA TERAPIA!!!!
Mademoiselle witamy!!!
Sol Ty to normalnie udana jesteś:-) ja proponuję się jednak rozpakować!!!:-)

młodam - ładny suwaczek... jak się nauczę cierpliwości to sobie taki zrobię, jeśli oczywiście osiołka pożyczysz :)))

mama - no i widzisz, do trzech razy sztuka, tym razem odpowiem już na całe pytanie ;)
pochodzę z Sosnowca.

Dziękuję za przemiłe powitanie :))

mama -
Tobie szczególnie kibicuję... byłam z Tobą w tych trudnych chwilach, ale teraz będzie inaczej, lepiej ! W końcu jedziemy na tym samym wózku :))))))

Ale kciuki trzymam za wszystkie, i za ten 2011 !!!!!
Made- DZIEKUJE ZA WSPARCIE!!bardzo dziekuję..
a 33 to tak w sam raz,ja mam 31 ale moj mąż ma 38 i tak troche presje czasu czuje:sorry2:no nic moze teraz sie uda..
a Sosnowiec to kawal ode mnie:sorry2:
Serg dzięki kochana!!!
Właśnie wróciłam z toalety i ma małe brązowe plamki :szok: WARIATKOWO MNIE CZEKA ALBO JAKAŚ PORZĄDNA TERAPIA!!!!
NIKUSIA- noooooooooooooo,ja Ci powiem ,ze czaekam na takie brązy w okolicy weekendu-może sie dzidzia zagnieżdza!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&:tak::tak:
a ja muszę iść z psem :szok::eek: odrobinę się obawiam tego biggggggggggg ------------ trza się ciepło ubrac na te minusy ;-)
MLODAM- uuuuuuuuaa ,niezazdroszcze,ja wygonilam męża na spacer z psem,u nas sypie śnieg od godziny...

KOCUREK- wrocilaś juz?????????? tesknie!!!:tak:

ZIZI- jesteś???jak u Ciebie na froncie???

No i stało się.....
Poczytałam o tym kruchym mięsie odchodzącym od kości i mi się przypomniało jak to jest być bardzo głodnym :)))

Do miłego kobietki.

mama na dole mierzę ;-) a tempka 36,2, jeszcze przed spadkiem na owu ;-)
pysia, my też już ruszamy do boju ;-)
monisia a macie już jakieś opcje co do imienia?
sol ja też zawsze obrywam, jak coś kombinuję z różnymi "pracami ręcznymi" i później czuć czymś w całym domu ;-)

A w ogóle... Porobiłam wczoraj znowu trochę kolczyków, tym razem dla koleżanki z pracy, bardzo fajnej ;-) I zastanawiam się, co by tu jeszcze można było porobić, żeby się nie nudzić w domu... Jakieś artystyczne historie najlepiej ;-)

mama : ukochaj swoje baki pieknookie!!! :***

libby : gratulacje!

mademoiselle : witaj wsrod staraczek! a moge zapytac skad pomysl na nick? frankofilka czy tak po prostu? :)

reklama
mama na dole mierzę ;-) a tempka 36,2, jeszcze przed spadkiem na owu ;-)
pysia, my też już ruszamy do boju ;-)
monisia a macie już jakieś opcje co do imienia?
sol ja też zawsze obrywam, jak coś kombinuję z różnymi "pracami ręcznymi" i później czuć czymś w całym domu ;-)

A w ogóle... Porobiłam wczoraj znowu trochę kolczyków, tym razem dla koleżanki z pracy, bardzo fajnej ;-) I zastanawiam się, co by tu jeszcze można było porobić, żeby się nie nudzić w domu... Jakieś artystyczne historie najlepiej ;-)

Kochana mamy, ale kazdy inna:sorry2: Ja chce Rozalke, Adrianka, albo Mikołajka, a mój mezus Kacpra, a co do dziewczynki nie ma jakiegos konkretu...ale ja na Kacpra nigdy sie nie zgodze, bo zle mi sie kojarzy, ato raczej nie dobrze by bylo, prawda???
MAMA - ile przed USG mam zjesc to slodkie???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry