• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MADEMOISELL- witaj i pisz śmialo:tak:to jedziemy na tym samy wozku tez mam synka i corke i wciąz czujemy ze rodzinka nie jest w komplecie i dzialamy nad powiekszeniem:tak::-)
MLODAM- czesc:))
SERGEEVNA- witaj kochana i dziekuje:):tak:
no to pospalaś:-D:-D

ja mam męża w domu i niestety On tez okupuje kompa-sprawy slużbowe -i tak jestem z doskoku:sorry2:

reklama
Krzysia - ty dublu :-p Po łapach dam :-p

A ja szybko pozmywałam podłogi, odkurzyłam, mięso sie rozmraża, rodzinę acetonem przytrułam bo robię nową tapicerkę do fotelika Emilki i skąd mogłam wiedzieć że ten klej tak jedzie :dry: Już się wietrzy a ja siebie i Karolę mandarynkami ratuje :dry: Ehh... Spadam bo muszę tą tapicerkę zaraz podszyć i wio do pralki żeby nie śmierdziało :dry:

mademoiselle witaj wśród nas :-) życzę powodzonka w staraniach
hej monisia jak tam u Was? jak się czujesz?
Dziekuje Kochana, czuje sie bardzo dobrze!!!! Dzis mam wizyte, wiec na pewno wlece i powiem co i jak....mam nadzieje na jakas konkretna wiesc na temat płci, takze prosze o &&&&!!!!!:tak:A co u Ciebie????
SERGI - witaj i len sie ile wlezie, w koncu to urlop:-p

monisia - a masz jakąś "preferowaną" płeć?... ;-)
mama no co racja, to racja - właśnie lenię się jak wariat ;-) Aaa, no i się pochwalę, że na mnie wiesiołek już chyba od razu zaczął działać, bo dostrzegam różnicę wyraźną :-)
sol szalejesz z ta tapicerką ;-) Jak Emi? Wariuje? ;-)
pysia co słychać?

A u mnie już trzeci dzień ta sama temperaturka! W szoku jestem, taka regularna ;-)

Krzysia - ty dublu :-p Po łapach dam :-p
SOL- kajam sie... wiem tylko czekalam kiedy dostane,juz smaruje tylek cebulą :):):))))

ja mam na obiadek ziemniaki z koperkiem ,buraczki i kurczak-podsmażony a potem duszony w sosiku-miesko samo odchodzi od kości-pycha!!zaraz siadamy-jak ktoraś ma ochote to zapraszam :)
MONISIA- na pewno gin powie co i jak tylko zjedz cos slodkiego przed usg ,zeby maluch nie spal:))

MADEMOISELL- a ile masz lat i skąd do nas piszesz???ja 31 i Poznań.

PYSIA- dziekuje kochana!! ja za Ciebie tez zaciskam -styczen juz za pasem :):))))

SERGEEVNA- to super,ze wiesilek dziala!!! a tempka jaka?? i gdzie mierzysz?? ja na dole :))

Ostatnia edycja:
monisia a u mnie bez zmian, brak złych wiadomości to dobra wiadomość ;-) ale nie może jedna mała zmiana, dziś się jakoś niezbyt dobrze czuję, jakby coś w deseń mulenia :-( ale cóż... na marginesie ja ciągle w koszuli :-p powodzonka na wizycie, ja byle do 13 stycznia...

hejka Sergi, mama
Sergi po mszy poleciałam na szybki spacerek z piesem bo -12 było i skoczyłam do koleżanki do bloku obok ;-) meża nie ma myszka szaleje ;-)

Dziękuję za przemiłe powitanie :))

mama -
Tobie szczególnie kibicuję... byłam z Tobą w tych trudnych chwilach, ale teraz będzie inaczej, lepiej ! W końcu jedziemy na tym samym wózku :))))))

Ale kciuki trzymam za wszystkie, i za ten 2011 !!!!!

Żeby nie było, że ja nieregulaminowa... więc edytuję bo dopiero przeczytałam pytanie :)))
mama - no ja starsza od Ciebie, ale niedużo.... tyci-tyci: 33! ale..... luty za pasem ))))

Ostatnia edycja:
sergi wsio ok :-)
zaczynamy staranka wkrotce... mam 3 d.c. i czekam na odpowiednią porę i testy owu i ruszamy do boju. Oby się udalo! :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

lecę robić obiad

reklama
SERGI - w sumie nie ma preferencji, po prostu chciałabym juz wiedziec:tak:Wiesz, mamy ogromny problem z imieniem, nie mozemy dojsc do konsensusu:-D
MAMA - dzieki, na pewno wezme cos slodkiego:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry