Nikusia82
Fanka BB :)
Witam serdecznie i GRATULUJĘ dwóch kresek Misia i Haniamm2:-)
Ja dziś w pracy więc będę okazjonalnie wpadać. Ogólnie dziwnie się czuję bo w niedzielę byłam pewna, że jajeczkowanie już było ale jajnik boli mnie dosłownie do dnia dzisiejszego. W poniedziałek wieczorem ledwo siedziałam i ledwo się podniosłam we wtorek rano
Nie wiem co jest grane. Tempki nie mierzę ale śluzu brak od niedzieli. Normalnie jestem pod jednym wielkim znakiem zapytania. Liczę nadal na cud.
mama czy Ty codziennie latasz z odkurzaczem???
Co post to słyszę o odkurzaczu... nie ja nie mam nic przeciwko ale chyba normalnie błysk u Ciebie, że jak w lustrze się przeglądać można :-)
Ktoś mnie na pierożki zapraszał ...kto kto...szybko proszę potwierdzić;-) życie za pierożki świąteczne takie odsmażane:-)
Miłego południa i popołudnia życzę. Ja jutro z samego rana progesteron i prolaktynę lecę robić. Liczę, że wszystko ok wyjdzie.
Ja dziś w pracy więc będę okazjonalnie wpadać. Ogólnie dziwnie się czuję bo w niedzielę byłam pewna, że jajeczkowanie już było ale jajnik boli mnie dosłownie do dnia dzisiejszego. W poniedziałek wieczorem ledwo siedziałam i ledwo się podniosłam we wtorek rano
Nie wiem co jest grane. Tempki nie mierzę ale śluzu brak od niedzieli. Normalnie jestem pod jednym wielkim znakiem zapytania. Liczę nadal na cud. mama czy Ty codziennie latasz z odkurzaczem???
Co post to słyszę o odkurzaczu... nie ja nie mam nic przeciwko ale chyba normalnie błysk u Ciebie, że jak w lustrze się przeglądać można :-)Ktoś mnie na pierożki zapraszał ...kto kto...szybko proszę potwierdzić;-) życie za pierożki świąteczne takie odsmażane:-)
Miłego południa i popołudnia życzę. Ja jutro z samego rana progesteron i prolaktynę lecę robić. Liczę, że wszystko ok wyjdzie.