• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej kobietki
dawno mnie nie było na tym wątku, ale ciąża daje znać o sobie (mdłości, zachcianki), np. wczoraj mnie wzięło na ziemniaczki ze śmietaną i cebulką???:-)
gratuluje wszystkim wystaranym II kreseczek a za starające trzymam&&&&&&&&&&&,
przy okazji przesyłam fluidki (cos mi się zdaję, że dziewczęce:-))
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pozdrawiam i ściskam ciepło w ten mroźny poranek

reklama
MONISIA- no to czekam na wieści:) zjedz cos slodkiego ,zeby dzidzia nie spala na badaniu :):))

PAULINA- cześć ,u Ciebie tez widze ladnie zlecialo-dopiero test a tu zaraz koniec I trymestru:)
a Ty kiedy masz wizyte ,zeby podać nam świeże wieści ??:)

IMG_2678bb.jpgufff, udało się choć technika mnie czasem przerasta ;-)

HANIA- no piękne krechy-gratkii!!!
mnie tez technika przerasta i mi wstawia mąż albo Sol albo Monisia :):):))))

ale Ty zdolna bestia i dalaś rade.
kiedy mialaś ostatnią @??? penie jeszcze na sierpnień sie lapiesz ,co ??

mama dzięki :-) ostatnio miałam okres 24 listopada ale to był taki dziwny czas, że do tej pory regularne cykle miałam a ten ostatni wydłużony o 2 tygodnie, potem ten okres 24ego i teraz kreseczki więc nie mam pojęcia kiedy była owu. Dwa tygodnie temu miałam skok temperatury do 38,5 - myślałam, że to grypa ale po jednym dniu minęło bez niczego - zastanawiam sie czy to wtedy właśnie się fasolka nie zaniegnieżdżała ? a termin niestety już wrześniowy...

nagapalma
dziękuję :)

HANIA- ja mialam z Zuza termin na 9 wrzesnia a urodzilam 31 sierpnia:))
a poza tym wrzesień też jest pieknym miesiącem:):))

PALEMKA- my tez sie doczekamy!!

mama + tak bym bardzo chciala ... ale czuje, ze mi to nie jest dane ... mimo wszystko ... ja nawet nigdy w ciazy nie bylam ...:-(

haniam + u gory po prawej masy ustawienia wchodzisy w to i po lewej na dole masz edytuj sygnature , wchodzisz w to i tam wklejasz

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry