• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wisienka - nałapałam ;-), ja tak czułam, że te mdłości to na faceta :-D zdrówka !!!!

A mnie wczoraj w nocy jajnik kłuł ze dwie godziny mocno, a dzis pobolewa mnie podbrzusze ... takie dziwy to mi się normalnie nie dzieją, mnie tam a tamtych "rejonach";-) nigdy nic nie szczyka , więc ... nie wiem o co cho ... poczekamy, zobaczymy ...

Ostatnia edycja:
reklama
WISIEŃKA- jedz,nabieraj sil i klep tu z nami -potrzebujemy ciążowych ~~~~~~~~~~~~!!:tak:;-)
powodzenia w przeprowadzce-nie ma to jak na swoim:-)

mam nadzieje,ze najcięższe tygodnie ciążowe juz za Tobą ,ze synek sie dobrze umościl i da mamusi odsapnąć:tak::-)

mama- dziękuje ci za poradę:-) no lepiej masz racje poczekać i wyleczyć niż znowu cierpieć :-( skąd te różne brzydactwa biorą się u nas na narządach :-( normalnie masakra :szok: no cóż ale trzeba być dobrej myśli :tak: a co tam u Ciebie już tak dawno nie pisałyśmy że masakra ??? mam nadzieje że dobrze?
A tak w ogóle to wszystkie was gorąco pozdrawiam i życzę dobrej nocki :-)

witam, ja na chwilę tylko.

Misia - ogromne gratulacje!!!Dobrze ze juz masz wizytę zaklepaną.
Gwiazdeczka - Ja testowalam pierwszy raz ok. 35-37 dc i była tylko jedna kreska, a ok 40-42dc już miałam II, co prawda ta druga była taka blada, ale jest.
tzn jutro się okażę - prosze o kciuki , będą bardzo wskazane.
Jutro Was doczytam bo dzisiaj juz do łóżka zmierzam:)
Dobranoc

witam sie i ja z rana...niedawno wstalam-a co,mąż jest w domu to jak dzieci sie budzą to kolo 8 schodzi z nimi na dol a ja śpie:tak::-)jeszcze mam tak do niedzieli ,potem Tom do pracy a ja dzieci do przedszkola,ale...........to jeszcze kilka dni:-D

ANASTAZJA- mowisz ,masz-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& daj znac co i jak:tak:
PALEMKA- jak tam wyszlaś z dolka???:sorry2:
MADA23- no dawno nie pisalyśmy:tak:mam nadzieje,ze bedziesz teraz do nas wlatywać...a jak u mnie....w sumie si ,ale ostatnio....widać pod suwaczkami-stracilam Niunie..
nie wiem skąd sie takie torbiele biorą:eek:najwazniejsze ,ze jest jeszcze w miare maly u Ciebie i ze o nim wiesz i gin moze dzialać..

dziewczyny wychodzić z krzaków..
Tom byl z psem i odtaja-tak zimno!!

hej wszystkim porannie :)
rano dzis w inowroclawiu - 16 :szok: troszke sie od tego odzwyczailam hehe
mama : fajnie masz ze jest tom
nagapalma : moj maz ma tak jak ty! ja akurat przyznam ze wstydem ze o wyglad domu za bardzo nie dbam
jedyna uwaga to : czystosc
a nie mysle w ogole o dekoracjach, ozdobach, obrazach itp
szalu na filizanki nie mam :) nawet na swiece i inne gadzety a co dopiero zeby mnie naszlo na zmiany typu przemalowanie scian, remont czy chocby zmiana ukladu mebli!!!! o nie! :) jak bylam w ciazy to bylam tak wypluta ze do nowego mieszkania stol kuchenny, lawe krzesla i wiele wiele innych wybieral...maz! bylo mi to zupelnie obojetne
ale ma dobry gust - wiele lepszy niz ja, wiec wiedzialam ze moge sobie odpuscic i ze bedzie oki ;)

maran : kochana nie przejmuj sie, jetses zmeczona i tylko czlowiek! kazdemyu zdarzy sie zdenerwowac sie! ja wiem ze w ciazy bede ciagle podirytowana i mega zmeczona i nie raz maz i synek nawet zaplaca za moje hormony i zmeczenie... no ale co zrobic? inaczej sie nie da? albo sie wyprowadzic na czas ciazy albo adoptowac :)

a gdzie jest nasza sol?????????????????????????? :)

reklama
mama- nie wyszlam, obkopuje sie coraz bardziej ... siedze tu juz od godziny i zastanawiam się co napisać ... ja tu nie pasuje ... za dwa miesiace minie rok jak tu siedze, a za 3 miesiace to juz nawet nie bede pasowało do tematu mam na 2011, bo to juz bedzie 2012, mam zamiar umóić się do klinki bezpłodności ... ***** dlaczego ja ?????????????????????????????????????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry