anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Cześc,
widzę że prawie wszyscy śpią
Ja już po wizycie, nie jest źle pęcherzyk się pojawił w macicy ale jest bardzo malusieńki, wg gin najwyżej 4, może 5 tc, wg OM powinien być 7tc, z HCG wychodzi też 4, więc myślę ze będzie dobrze,mam różne cykle a przytulanka były 28.11, więc też by się zgadzał ten 4 tc. Ale czekam , czekam, czekam aż do 5.01 na wizytę a w poniedziałek powtórka z HCG.
mama - dziękuję za trzymanie &, fajnego masz mężusia,ale nie zazdroszcze bo mój tez niczego sobie
jos - witamy w PL, na długo zostajesz?
maran - Ja jestem na początku ciąży a już moje hormony wariują, co chwila mam ochotę komuś przywalić czymś
palemka - nie dołować się !!Niedługo nowy rok - który będzie Twój!!Polecacm czekoladę na dołki, tylko później można wpaść w dołek bo się przytyło ,ale parę brzuszków się zrobi i kg spadną
widzę że prawie wszyscy śpią
mama - dziękuję za trzymanie &, fajnego masz mężusia,ale nie zazdroszcze bo mój tez niczego sobie

jos - witamy w PL, na długo zostajesz?
maran - Ja jestem na początku ciąży a już moje hormony wariują, co chwila mam ochotę komuś przywalić czymś

palemka - nie dołować się !!Niedługo nowy rok - który będzie Twój!!Polecacm czekoladę na dołki, tylko później można wpaść w dołek bo się przytyło ,ale parę brzuszków się zrobi i kg spadną

A ja wiem że u Ciebie się pojawią
:-)