• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześc,

widzę że prawie wszyscy śpią:) Ja już po wizycie, nie jest źle pęcherzyk się pojawił w macicy ale jest bardzo malusieńki, wg gin najwyżej 4, może 5 tc, wg OM powinien być 7tc, z HCG wychodzi też 4, więc myślę ze będzie dobrze,mam różne cykle a przytulanka były 28.11, więc też by się zgadzał ten 4 tc. Ale czekam , czekam, czekam aż do 5.01 na wizytę a w poniedziałek powtórka z HCG.

mama - dziękuję za trzymanie &, fajnego masz mężusia,ale nie zazdroszcze bo mój tez niczego sobie:-p
jos - witamy w PL, na długo zostajesz?
maran - Ja jestem na początku ciąży a już moje hormony wariują, co chwila mam ochotę komuś przywalić czymś:-D
palemka - nie dołować się !!Niedługo nowy rok - który będzie Twój!!Polecacm czekoladę na dołki, tylko później można wpaść w dołek bo się przytyło ,ale parę brzuszków się zrobi i kg spadną:-D

reklama
Cześć dziewczyny, nie wiem czy mnie tu jeszcze ktoś pamięta?:-) postanowiłam do Was wrócić po krótkiej przerwie, zniknęłam bo mnie dołowało wszystko na temat staranek - czytałam Was dzielnie każdego dnia ale nie miałam sił pisać, ale teraz jest we mnie nowa nadzieja - wczoraj teściki pokazały dwie kreski więc nieśmiało wracam do Was - jeśli mnie znowu przyjmiecie oczywiście :-)

jos - jestem :-p
A ja uwielbiam ustawiać wszystko w domu, wybierać dodatki chociaż ja raczej wstrzemięźliwa z nimi jestem :-p Ale wszystko w domu co jest wybierałam ja :-p Od malowania i przeróbek mebli - ja, od komplikowania życia mojemu mężowi też ja :-D Ale wczoraj dał się namówić na przyszłoroczną zmianę w łazience :-D Bo mamy brodzik głęboki a on jest z tych co się lubią wygrzać w kąpieli i choć sam był za brodzikiem bo bardziej ekonomiczny to dał się namówić na wstawienie wanny na wymiar :-D

palemko - wątek będzie dotąd aż wszystkie tu obecne będą miały dwie krechy :tak: A ja wiem że u Ciebie się pojawią :tak: Jak masz psychiczną potrzebę wybrania się do kliniki - idź ! Ale nie mów mi tu więcej że nie pasujesz bo jak się wścieknę to naprawdę będę miała w nosie to że w pociągu mogę zacząć rodzić i przyjadę do Ciebie i zasadzę Ci takiego kopiora że się przechrzcisz w kościele :tak: Żadnego okopywania się w dołkach - jak potrzebny psychiatra czy klinika - proszę bardzo ale bez dołków!!! Kobitko - za bardzo Cię lubię żeby pozwolić Ci stąd odejść :sorry: :-)

mama- nie wyszlam, obkopuje sie coraz bardziej ... siedze tu juz od godziny i zastanawiam się co napisać ... ja tu nie pasuje ... za dwa miesiace minie rok jak tu siedze, a za 3 miesiace to juz nawet nie bede pasowało do tematu mam na 2011, bo to juz bedzie 2012, mam zamiar umóić się do klinki bezpłodności ... ***** dlaczego ja ?????????????????????????????????????
PALEMKA- kochana zobacz kiedy ja sie pokazalam na bb-w styczniu ,wiec zaraz bedzie rok-w lutym bedzie rok jak dzialamy,jak juz sie udalo to wiesz jak sie skonczylo....

jak to tu nie pasujesz???mi jak sie nie uda na miesiącach to nie zamierzam przechodzic na watek 2012 -bede tu bo tu sa "moje dziewczyny" ktore znam i lubię...wiesz -wizyta w klinice to jest dobry pomysl-na pewno nie zaszkodzi!!

ANASTAZJA- najwazniejsze,ze pecherzyk juz jest w macicy a za kilka dni zobaczysz serduszko.

JOSEPHIN- no żesz...szkoda,ze Inowroclaw taki kawal od Poznania bo moglybysmy sie spoktać,ale w tą slizgawice to bym pol dnia jechala do Ciebie:sorry:

HANIAMM- witaj ,ale testy owulacyjne Ci pokazaly II kreski i dzialacie czy test ciążowy???;-)

Hej dziewczynki!

Ja dzisiaj przeziębiona. Z nosa leci, chyba mam gorączkę, bo oczy mnie pieką i usta mi schną. Więc teraz mój mąż się będzie mną zajmował. Sam już jakoś chodzi więc sobie poradzi.

Palemko popieram całkowicie Sol. Jak będzie trzeba to też wsiądę w pociąg i do Ciebie przyjade! Sama mam kiepski humor więc wiem co czujesz. Jak się nie uda to zostaniemy mamusiami w 2012 i tez będzie dobrze!!

Witam Kochane!!!!
Przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak:~
ANASTAZJA - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!
HANIA - to pokazuj ten tescior!!!!:tak:

HANIA- to wklejaj te teściory nacieszymy oczy:))
MONISIA- cześć i &&&&&&&&&&&&&& za wizyte-na ktorą masz???

KROLOWA- zdrowka życzę!

ja poodkurzalam teraz ide wstawic pranie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry