• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie wiem????:-(Nie chcę się chyba nakręcać. Boję się w lustro patrzeć, żeby zaraz na piersiach nie szukać, czegoś czego tam nie ma!!! Widzisz niby człowiek stara się nie myśleć, nie dostrzegać, czekać...ale tak bardzo pragnie to wszystko widzieć!!!
Na dziś mam ból w tym prawym jajniku... nic poza tym termin planowanej @ na 12 stycznia więc jeszcze ho ho!!!! Oszaleć mi przyjdzie chyba...
Kochana ale u Ciebie to normalnie jak z książki się czyta te objawy :tak: TAK MOCNO &&&&&&&&&& udało się zobaczysz dwie cudowne krechy.

reklama
NIKUSIA- wiem,ja tez nie raz sobie (.) (.) ogladam i szukam żylek-no niestety wyluzować sie nie da...mnie ciągnie podbrzusze od rana no i ....mam nerwy ,ze hej -wciąz sie mężowi za cos dostaje-jakaś taka poirytowana jestem...
no do 12 to jeszcze sporo czasu,ale tez za Ciebie zaciskam &&&& a co-nie zaszkodzi!!

WISIEŃKA- fajnie by bylo gdybyscie juz jutro spali "na swoim"!!!

Zaskoczona tylko troszke, bo przeciez odstawilismy juz w listopadzie wszelkie anty a przytulanka byly. Co do tygodni, to gin nie ma jeszcze pewnosci, ja zreszta tez, bo cykle byly rozne. Po 1 usg i mojej ostatniej miesiaczce gin obstawia ostroznie albo 5 tydzien mnogiej albo 9 pojedynczej ciazy. Mnoga jest bardzo prawdopodobna biorac pod uwage obie nasze rodzinki. Pewnosci nabierzemy po 05.01, kiedy to skonczy sie w przychodni remont.

LIBBY- jesteś szczesciarą,bardzo szybko Wam sie udalo!!
mam nadzieje,ze 5 stycznia dowiesz sie więcej i nam napiszesz!!

ide myc glowe..

Witam.
Podczytuję Was od dłuższego już czasu, ale jakoś odwagi brak... Może to jest właściwy czas by zacząć ;)))
Mamy córkę i synka, i ciągle nam mało :D O trzecim dziecku myślimy od pół roku, ale te starania różnie u nas wyglądały, nie byliśmy zbyt zdyscyplinowani, ale teraz mocno zaciskamy "pasa".

Pozdrawiam wszystkie kobietki.

reklama
Cześć Babeczki Kochane :-)

Ja dopiero wstałam niedawno.... Normalnie szok, co się ze mną porobiło na tym urlopie... ;-) :-p hihi... ;-)

Mama - bardzo ładnie to wygląda u Ciebie z tym śluzem i temperaturką :tak: Trzymam kciuki bardzo mocno, żeby się udało! :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&
Josephine ja sobie nie wyobrażam temperatury -16 stopni :dry: Jestem stworzonko ciepłolubne i przy -5 stopniach zamarzam :dry: ;-)
Wisieńka bardzo dziękuję za chłopaczkowe fluidki :laugh2:
Palemka, kochana, nie trać nadziei... Skoro chcesz wybrać się do kliniki, to uważam, że to mądra i przemyślana decyzja. I skoro decydujesz się na taki krok, to znaczy, że nadzieję w sobie masz, teraz tylko trzeba ją podbudować :-)
Mlodam - jak minął wczorajszy wieczór, Kochanie?
Libby - gratulacje! My się chyba jeszcze nie znamy, ale... jeśli to bliźnięta, to ja już "zazdroszczę"... ;-) Sama bym chciała mieć parkę... :tak:
Nikusia - kochana, trzymam za Ciebie mocno kciuki!!! :-)
Mademoiselle - witam na wątku i życzę powodzenia w starankach! :-) :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry