reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
haniamm2 ja bnym na Twoim miejscu pojechała, choć może to nie jest nic groźnego...bo zdarzają się plamienia w ciaży...tym bardziej, że nie masz bóli...ale lepiej dmuchać na zimne...po co masz się stresować...usłyszysz, że wszystko ok i będziesz spokojna...:)

Dziewczyny miałam dzis usg...pęcherzyka na prawym jajniku nie było, więc owulka była...brak płynu, wiec chyba była 2-3 dni temu...ale endo marniutkie - 4mm, więc raczej nic z tego...
Do tego tempka zamiast rosnąć, to spadła...moze któras z Was potrafi wyjaśnić dlaczego? Bo ja zgłupiałam...
Co brałyście na poprawienie endo? Będę wdzięczna za jakiekolwiek rady...

reklama
Witajcie :-)

hopee ciężka sprawa... trzeba poczekac na bardziej doświadczone dziewczyny...
ja na razie jeszcze liczę, że bez żadnego wspomagania mi sie uda...:sorry2: więc zielona jestem :happy2:

haniam jak tam... pojechałaś???? Wszystko OK?? :tak:

made kolejna kawa bez Ciebie... przestałam już liczyć która!! ;-)

Ostatnia edycja:
Cześć Babeczki :-)

Ja tylko porannie szybciutko, bo już do pracy zmykam i będę dopiero około 17:00 w domku. Wpadłam tylko życzyć miłego dnia wszystkim :-) :tak:
No i pochwalić się, że wczoraj też dopadłam Małża na przytulanki :-p :laugh2: :tak:

Ehh... No i koniec z urlopem... :dry:

Dzień dobry Kobietki.

Kocurku - nie uciekaj..... mam coś do kawki ;)))))

Robiłam wczoraj ostatni, czyli piąty test i znowu blada, chyba mam późno te owulacje, albo........w ogóle :( w tym cyklu. No zobaczymy, aż się podkusiłam i wsadziłam sobie termometr, wcale pod pachę :p

Kobietki, co jest z Marcepankiem ? Napiszcie coś jak macie jakieś informacje.

Cały wczorajszy dzień jestem w plecy :))))) a może trzeba którejś gratulować ? ;)))

mama - ja zwariuję do tego poniedziałku :)) ale oczywiście nie namawiam, wskakuj na kawkę - zostaw ten odkurzacz !!!!!!!!!!

maaaaade :-D :-) :-D a co tam masz ???? a juz miałam spadać!! a wiesz nie martw się, bo ja w zeszłym cyklu teś zużyłam 5 testów i NIC, a potem dałam sobie spokoj na jeden dzień, ale skusilam się kupić nowe opakaowanie i kolejne 5 testow bylo pozytywnych!! Dzialaj dalej!! Ano i jaka Ci wyszła temperaturka hihi wcale pod pachą????

Kocurku - no a co ja mogę mieć ? :p Oczywiście - ptysia :)))) z bitą śmietaną !
Oj kochana, to mnie pocieszyłaś, bo normalnie śluz mam jak u dziewicy, a testy nie wychodzą ;)))) Mój Pan mi zakupi i będziemy dalej testować, do końca !
A Ty pracujesz dzisiaj? A w ogóle to jutro weekend :p Trzymam kciuki żeby się udało :)

mademoiselle czasem bywa, że mimo negatywnych testów dochodzi do owulacji...ginka mi mówiła, że jej córce nigdy nie wychodziły pozytywnie...a owulki miała...więc mimo wszystko działaj cały czas...:)

reklama
Nio ja do pracy zaniedługo zasuwam... Ptyś pychota!! :))) to idę po dolewkę kawy :)))
Wczoraj na głowę tak upadłam, że chciałam testować!! - wyobraź sobie w 7dc???!!!! Poniosło mnie doprawdy...ale właśnie ten śluz mnie zmylił, bo zwykle go ni ma a tu od wczoraj potop :baffled:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry