Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hope za słabe endo może być odpowiedzialny niski progesteron. a jak z ciałkiem żółtym było na USG?. To właśnie ciałko żółte pobudza produkcje progesteronu w drugiej fazie cyklu.
Hopee - oj bardzo Ci dziękuję za te info )) Tylko, że ja mojego chłopca mam między innymi dzięki testom, także mi raczej wskazują owulacje .... ale..... może się popsuły
Kocurku - Ty ? No to istna desperacja ))))) hahahaaaaa ale mnie też już ponosi, latam z termometrem jak ocipiała - nomen omen
Kurczę, muszę wyluzować bo serio zbzikuję
ewula witaj - mi się na szczęście termometr zepsuł 2 miesiące temu i nie kupiłam do tej pory w obawie o swoje zdrowie psychiczne - już wtedy mierzyłam i główkowałam jak nie wiem co!!! ))))))))))) gwiazdeczko no widzisz... przemyślałam i jednak stwierdziłam, że za wcześnie )) Ale może dzisiaj..........