reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Laski nie prawcie mi takich komplementów bo się rozpłynę... :zawstydzona/y:

Dziewczyny macie jakieś fajne pomysły na prezenty na walentynki? No i może na sposób ich obchodzenia (pomijając, że to poniedziałek...)??

reklama
Wiola no piękna kobietka jesteś :-) śliczna z Was para. Ale fajnie, że możemy się tak poznać :-)

KrólowaFal a czemu marudo? :-) Mówisz, że z Olsztyna jesteś, tak daleko od bielska :-(

Kocurku pewnie, że wstaw inne. A nie ma co sie obracać w tył, trzeba iść do przodu :-D

no pięknie, to Wy młodsze ode mnie :-)

Cześć dziewczyny.
U was też się dzieję widzę ;-)
Piękne zdjęcia ślubne :-)
Ja będę mogła się pochwalić dopiero 29.01 po ślubie ;-)
Krolowa to Ty też młody rocznik ja 89'

Dziewczyny ,a ja z innej beczki bo są też wśród was już mamuśki więc mam pytanie.
Mam straszny problem piersi bolą mnie okropnie bo mam już pokarm i mleko samo leci :-(
Nie wiem co zrobić by choć trochę sobie pomóc :-(
Może któraś mi poradzi?

WIOLKA- sliczna panna mloda z Ciebie. Maz zapatrzony :-) PSZCZOLKA, KOCURKU- skoro jakies inne, to ja tez sprobuje cosik wstawic.

Cześć dziewczyny.
U was też się dzieję widzę ;-)
Piękne zdjęcia ślubne :-)
Ja będę mogła się pochwalić dopiero 29.01 po ślubie ;-)
Krolowa to Ty też młody rocznik ja 89'

Dziewczyny ,a ja z innej beczki bo są też wśród was już mamuśki więc mam pytanie.
Mam straszny problem piersi bolą mnie okropnie bo mam już pokarm i mleko samo leci :-(
Nie wiem co zrobić by choć trochę sobie pomóc :-(
Może któraś mi poradzi?

Witam Marcepanku :-) my sie jeszcze nie znamy, mam nadzieje, ze to zmieni sie. Dzieci jeszcze nie mam, ale wiem od mamy i siostry, ze najlepiej dzialaja oklady z chlodnych lisci kapusty.

reklama
marcepanek ale mlodziutka jestes:-)
a co do piersi to niestety ja nie pomoge bo co prawda ja dostalam pokarm juz w 26 tyg ale piersi mnie nie bolaly i wystarczylo ze chodzilam ze wkladkami w staniku zeby nie przeciekalo...przykro mi.
a no i czekamy na zdjecia jak juz bedzie po slubie:-)
libby czekamy na zdjecia

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry