reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
krolowa : dzieki :)

a teraz sobie po tym tatusiowym temacie przypominam - wkoncu to juz 3 lata prawie od ciazy i 2 od porodu... jak mu F. sie przygotowywal hihihi
wesolo mi sie robi i mam ochote sie z niego posmiac, ale w sumie to bylo slodkie bedzie z zcego sie smiac - na starosc !!!! :)
w ciazy razem pojechalismy do lekarza na pierwsza wizyte i on nie ufal ginkowi i szukal mi lepszego... i znalazl mi jednego z najlepszych w kraju - serio ! :)
pozniej pojechalismy po podreczniki : ja o ciazy i pielegnacji niemowlaka, karmienie itp
a on : 'zostac ojcem' mielismy tego chyba z 10 roznych sztuk !!!!!!
jak synek mial kilka m-cy to kupil mu 2 sweterki cieple zimowe... rozmiarowka taka ze byly dobre w sierpniu :) maly nigdy ich nie zalozyl :)
no i na pierwsza zime - mial rowny rok kupil mi rekawiczki - 5 palczaste.... mowil ze takie maciupkie a za duze????? dalam je 4 letniej wowczas kuzynki corce :)

troched bylo takich akcji... ale najbardziej mi sie serce raduje, ze jak maz ma ciagly odruch zeby myelsc o synku... mimo ze go malo widzi, to ciagle jest na biezaco - maile smsy, itp A jak skads wraca to zawsze mysli zeby synkowi cos przywiesc, nigdy o nim nie zapomina, a czesto rowniez w powszedni dzien pracy - wyskoczy do sklepu w przerwe obiadowa... wraca z ksiazkami, palstelina farbkami itp :)
jak ide do pediatry to wrecz sie wkurzam bo z zegarkiem w reku, ledwo wyjde, ubiore malego, zapakuje do wozka, spocona a tu juz telefon dzwoni i tata : chce raport z wizyty ;)
oj wesolo czasem mam z nim...

ps. tak siebie czytam i dochodze do wniosku ze chyba mi sie teskno za mezem robi hehe zamiast waqs zajezdzac czas wracac do domu ;) hahahaha BYLE DO NIEDZIELI !!!!! :))))

Ostatnia edycja:
reklama
JOS wlasnie tak jak krolowa napisala... a jak chcesz szybko wyszukac gdzie wstawilas zalaczniki to mozesz w swoim profilu je wyszukac i tak szybko dojsc do tych postow ze zdjeciami... tez tak mam ze nie wstawiam na dovre swoich zdjec tutaj...

KROLOWA przesliczna tworzycie pare, slicznie wygladalas w tym wyjatkowym dla Was dniu :)))

A ja mam dola, bo perspektywa dwoch egzaminow w weekend mnie wcale nie cieszy i do tego materialow brak

KrólowaFal śliczna z Ciebie kobietka, i mąż przystojniak :-) Ładna z Was para.
Ja mam ale w domu, w pracy nie mam ślubnych zdjeć :zawstydzona/y:

Nie dziwię się, ze kasujecie zdjęcia, ja też skasuję, ale chciałam żebyście mnie zobaczyły :-)

JOS faktycznie masz ubaw z mezusia a szczegolnie jak chcial cos kupic malemu k nie trafial w rozmiarowke ;D ale waznd byly checi... a co do tego raportu z wizyty u lekarza to powinnas sie mimo wszystmo cieszyc choc wiaxomo jak to jest jak chce sie szybko a tu bach i telefon.. super ze jest taki zaangazowany w bycie tatusiem.. mimo tego ze malo co jest w domu to i tak pamieta o kochanym synku i rownie kochanej zonce :)))
PSZCZOLKA wiaxomo ze fajnie sie pisze jak sie widzi z kim pisze. ja niestety nie mam mozliwosci wstawic teraz zdjec bo nadaje z telefonu a kompa mam w naprawie... choc Wiolka widziala moja buzke :) ale nie wiem czy WIOLKA widzialas moje slubne? ;D

Witam z przerwy i podziwiam zdjęcia :-)

Przepiękne...... :) :) :) :) :)

Ja nie mogę się pochwalić ślubnym (chyba że tym z '94 ale nie chcę wracać do przeszłości...) tzn. JESZCZE nie mogę się pochwalić, ślub mamy już w planach i wielkie wesele, ale jak się dzidziuś urodzi :).... Niestety taka kolejność, bo mam prawie 35 latek i nie możemy czekać... już i tak czasu sporo zmarnowaliśmy, zanim sobie ułożyliśmy nasze relacje... a teraz jest zbyt wiele innych spraw - mieszkanie, zmiana pracy u G. , moje dyplomowanie w pracy, egzaminy mojego syna itp itd...
Ale wstawię Wam może na następnej przerwie zdjęcie moje z G. tak na chwilkę, żebyśmy się wszystkie poznały :))))))

Wrocilam :-) Pradu nie bylo i router przestal dzialac. JOS- teskno Tobie, teskno. A tak w ogole to czesc :-) PYSIU- hej, dziendoberek :-) KROLOWA- piekna z Was para........ Poza tym to przepraszam i KROLOWA I SERG. Naprawde posty pomylilam.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry