• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PYSIA- wiem kurka siwa...ja też tak mam......w listopadzie w 10d.c mialam juz II krechy na owulacyjnym a dziś 10d.c. a tu ledwo cień tej drugiej kreski...sluz mniej ciągliwy niz wtedy i też juz lapie zniechęcenie na ten cykl...no ale jutro powtórze test i zobaczymy....

reklama
UWAGA, UWAGA !!! Codziennie, przez cały tydzień, na dzień dobry Kocurek będzie witał się słowami: Pozor ! Pozor ! Budu triskat' ! :-D:-D:-D:-D alternatywnie zobowiązuję Go do napisania streszczenia trzech NRD'owskich filmów przyrodniczo-miłosnych z lat 70 !!

Pysia w 2 ciązy to mi cholera na tescie nie chciala wyjsc a ciąża była, naewt tydzien po była bladziocha, także za każdym razem inaczej. teraz zrobilam jakoś 3 dni po przypuszczalnym terminie i wyszła wyraźna.
trzymam kciukiiiiii :-)

Kocurku mi sie trzęsły a jak juz wykonałam test i pokazały się dwie grube krechy to az sie popłakałam ;) a to było dokładnie tydzień po mojej 18stce;) :-):-)

MLODAMAMA- no teraz Go nie zapytam bo poszedl na siatkę,ale ostatnio MUSIA wstawiala jakąś stronke ,moze jeszcze wstawi:tak:

MUSIA- wstawisz???;-):-)

MADE- no i spadlam z krzesla [FONT=&quot]
c006.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
b025.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
b030.gif
[/FONT]

MAMUSIA kurde chcialabym ...zeby sie udalo i moc sie z Toba i reszta kobietek cieszyc
MAMA zalamka kochana mam dzis dola jak nie wiem ;( Ja wierze ze Ci sie slonko uda
KOCUREK no to czekamy razem. kto jeszcze do testowania oprocz sergi?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry