• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mlodam Dobranoc śpij słodko ;*

kotek.jpg

KOCURKU dla Ciebie :)
Po tych 8mc starn straciłam jaką kolwiek nadzieje ;(. Pewnego wieczoru mój K powiedział ze bardzo chciałby miec dzidziusia syneczka;) i Bóg go wysłuchał bo za pare tygodni były dwie kresczki ;)

Ostatnia edycja:
MAMUSIA cudowny prezent na 18te urodziny mialas :) kurde :)
MLODAM no ciezko wyczuc jak to jest z tym testowaniem.... jak tam mamusiu sie czujesz?
A ja juz prawie 2tygodnie bez kompa. bedzie meksyk jak kompa nie bedzie a mi sie pakiet netowy skonczy bo wzielam ostatni z mozliwych i dopiero w lutym moge brac
Zwariuje wtedy bez Was :((((((((

SERG ja uratowala. :-) Ja chce taki suwaczek jak ma MLODAM. Chcialam animowany, ale jakos nie umiem go dodac.
KOCURKU do uslug. Chcialam krzyczec, ze sie pali. To zawsze dziala :-)

Ostatnia edycja:
Cześć Misiaki :-)

Nie wiem, jak to zrobić, czy testować, czy nie?... ;-) Nie czuje sie małpowo, nie czuję się ciążowo... Temperatura w górze dalej, chociaż z lekką tendecją spadkową od 3 dni... Jest mi niedobrze wieczorami, padam na twarz po 19:00... ;-) co nienormalne jest u mnie... No i dziwny śluz, bo mleczno - przejrzysty, a do tego śliski i lekko rozciągliwy... A nie przypominam sobie, żebym taki miała kiedyś....

PYSIA- a teraz z kom.piszesz ??

SERGII- witaj kochana-test jutro czy pózniej ???

MLODAM-papa:)

MADE- dobre z ta wycieczką:):):):)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry