• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
POK puknij w szklo i kryszal. powinna byc widoczna roznica a moi. zdaniem to krysztal patrzac na niego mozna odroznic od szkla no ale pstrykniecie palcami najlepsze

reklama
Jestem, ale nie dam rady tak szybko odpisywać ja Wy, jestem w pracy i czasami jakiś klient przyjdzie:-)
Zamówiłam testy, jutro powinny być, ale może jutro za namową koleżanek pójdę na ta betę, kurczę nie wiem sama.... i bym chciała i sie boje że to jednak tylko cykl mi się wydłużył:wściekła/y:

Kurde, powiem Wam, że mi niedobrze.... jakoś mnie tak mdli :/
Co do śluzu to ja mam też taki budyniowy, ale nie pamiętam jaki jest zazwyczaj w tym dniu cyklu, więc jakby to powiedzieć yyy.... dooopa ! :-D

Idę do kuchni, może coś znajdę dobrego :-p

Pok - jest jeszcze jedna możliwość na sprawdzenie czy to kryształ czy szkło, a mianowicie.... idź do łazienki, lub pomieszczenie gdzie nie ma okna tylko światło sztuczne, ustaw ten kieliszek do źródła światła, jak sę pojawi tęcza na ścianie, znaczy, ze jest to kryształ, jeśli nie, to ------ przepłaciłaś ;-)

Ostatnia edycja:
Nie wiem czy przypadkiem kryształ, pod światłem nie powinien się mienić kolorowo, nie wiem czy zaobserwować to można w przypadku większych naczyń, misternych mis, koszyków etc.

Kurde, powiem Wam, że mi niedobrze.... jakoś mnie tak mdli :/
Co do śluzu to ja mam też taki budyniowy, ale nie pamiętam jaki jest zazwyczaj w tym dniu cyklu, więc jakby to powiedzieć yyy.... dooopa ! :-D

Idę do kuchni, może coś znajdę dobrego :-p
Hah, mnie mdli co jakiś czas z rana ale ja mam bardzo wrażliwy żołądek, wiec mi niewiele brakuje jak zjem coś bardziej drażniącego żołądek.

Ostatnia edycja:
Hej made :-) ja zjadłam WZtke.

Zizi a moze jakaś promocja w aptece jest to idź i kup test i zrób nawet wieczorem. Ja w ciaży z natalką zrobiłam 2 dni po terminie @ i to wieczorem, ok 17 czy 18. tylko nie pij nic przez 2-3 godziny i nie siusiaj wcześniej. Ja mam tu apteke co testy w styczniu ma za 5 zł - testy Vitam. Nie wiem czy dobre ale obkupię się :-)

Aelreda złącz posty bo jak Sol zobaczy to będzie się działo ;-)

MADE witaj ponownie. Ja tez zaraz zmykam do kuchni wstawic obiad do piekarnika, a sama wydepiluje sobie brewki

pysia - ja sobie wczoraj depilowałam, bo wyglądałam jak córka Miłosza :-D:-D:-D

Aelreda - witaj na naszym kryształowym Forum !!!

Pszczółeczka - eeeee.... do ciastkarni nie pójdę, a za W-Zetki to bym się dałą pokroić :-p

PSZCZOLKA to mile spedzonego czasu z psiapsiola :)
MADE hi hi hi ja znalam dziewczyne co sobie brwi golila maszynka do golenia. ja mam do tegp trimer ale lepszy efekt po zwyklej pesecie bo po trimerze szybko odrastaja
Lece. do potem :)

reklama
Pszczółeczka - Miłosz miał takie brwi, ze nie musiał nosić parasola :-D:-D:-D miał taki jakby daszek hahahaaaaaa a w ogóle to życzę Ci cudownych chwil w gronie przyjaciół i znajomych ;-)

pysia - wróć szybko )))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry