• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Skonczyłam zajęcia... bym zWami kawkę wypiła :)))) ale muszę uciekać na radę klasyfikacyjną grr...! a potem komisje i zebrania do wieczora więc nie wiem czy wpadnę... :(

Pszczółeczka - Miłosz miał takie brwi, ze nie musiał nosić parasola :-D:-D:-D miał taki jakby daszek hahahaaaaaa a w ogóle to życzę Ci cudownych chwil w gronie przyjaciół i znajomych ;-)

pysia - wróć szybko )))))))))

Kurde, Made jak ty coś powiesz to po ścianach można chodzić, siedze i ciesze się jak ten głupi do sera, ha ha ha . Ja piernicze :-D :-D :-D

Właśnie sobie wyobraziłam te brwi... hi hi hi, o matko nie mogę juz, a dopiero w WC byłam.:-D :-D :-D

obiadek zjedzony,kawa wypita,pól czekolady zjadlam-czuje sie pelnaaaa.
teraz czekam do 16.00 na testowanie owulacyjnym..

a śluz doslownie mnie zalewa...lewy jajnik nadal naparza...
a jakie mam nerrrrwy:wściekła/y:dać mi siekiere to na zapalki drewno porąbie:confused2::eek:

Pszczółeczka - Ty se pomyśl jak Miłosz się z tym czuł :-D:-D:-D jak tak każdy sikał na Jego widok :-D

mamita - normalnie się Ciebie przestraszyłam :-p ))))))) dobrze, że jesteś :-D

Edytko w tym artykule to napisali tylko od strony naukowej jak odróżnić :D

Będę będę zaglądać codziennie, jeszcze wy powariujecie przy mnie dziewczyny :rofl2:

obiadek zjedzony,kawa wypita,pól czekolady zjadlam-czuje sie pelnaaaa.
teraz czekam do 16.00 na testowanie owulacyjnym..

a śluz doslownie mnie zalewa...lewy jajnik nadal naparza...
a jakie mam nerrrrwy:wściekła/y:dać mi siekiere to na zapalki drewno porąbie:confused2::eek:

Znam lepszy sposób na odreagowanie nerwów. Albo umycie mi góry garów :P albo napełnił woreczek wodą i zrób komuś wczesny śmingus dyngus (a jak pada u Ciebie to nikt nie poczuje :P)

PSZCZOLKA- moj tata ma takie brwi [FONT=&quot]
a096.gif
[/FONT]
MADE- no kurka siwa nie wiem czemu taka nerwowa jestem [FONT=&quot]
a055.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a055.gif
[/FONT]

reklama
Wiecie co idę myć te naczynia....tylko, żebyście mi się nie rozpisały i żebym po 20 minutach nie miała 100 stron do nadrobienia!!!! :laugh2::laugh2::laugh2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry