reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KOCUREK nie wiem czy pok bedzie testowac. jak mierzylam do czekalam az piknie. raz dluzej przytrzymalam to nie nabijalo mi tempki dalej. a co?
MAMA no wlasnie ja mam wiecznie tempke 36,2 i dzis tak sprobowalam z tym rteciowyn

reklama
pysia no własnie poszperałam i okazuje się, że elektroniczne zaniżają :szok: rzekomo rtęciowe są dokładniejsze - nie no normalnie przejdę znowu na rtęciowy, mimo że go wycofują w UE :dry:

Po co mam pisać cokolwiek jak zaraz zostanę zbesztana za to czy za tamto. Ja już dziękuję za nerwy, ostatni rok tylko nerwami był wypełniony.

KOCUREK u la la. a teraz jaka masz tempke? elektroniczny szybszy do pomiarow ale jednak widac, ze chyba nie warto.

hej ho hej ho :)

ja mam lenia w lozku - pogoda pod psem, ciagle wieje ta cholerna bisa mrozna, szaro buro i ponuro. Juz bym wolała, zeby śnieg padał ale tu pada raz na 20 lat ;/

kocurku - no ja bym moze i zatestowala ale nie wiem kiedy, bo sie strasznie kloce z fertility friend :) i mierze elektronicznym microlife i nie ma znaczenia czy zanizaja czy nie wazne, zeby byl konsekwentne - np. jak zawsze zaniza o 3 kreski, to i tak wykryjesz skok temp przeciez. Ja elektronicznych uzywam prawie od dziecka, rteciowego sie zawsze balam (zbil mi sie 2 razy) i pod pacha nigdy nie wiedzialam jak trzymac ;-) a tak juz dowcipnie rteciowym, to bym zawału chyba dostała. :szok:

wg fertility friend @ przypada mi na piątek a według mnie na wtorek. tak myslalam czy by nie zatestowac jutro, a noz widelec uda mi sie sprawic by wyniki nasienia byly kompletnie niewazne :) gdyby sie tak udalo, to juz nawet bym koperty nie otwierała ale... marzenia scietej glowy ;-)

ewula - dzięki :)

palemko - witaj znowu, ciesze sie, ze lepszym nastroju! sciskam na placek!

MAMAMITA - GRATULACJE I DUZO DUZO SZCZĘŚCIA W KAŻDEJ POSTACI!!!
tulaski dla Dominika.

i całą resztę gangu też witam i ściskam i pozdrawiam :D

pysia A normalnie przed owu masz 36.2 czy ile ?? Czy nie mierzyłas wcześniej?? Bo ja niestety nie wiem ile mam przed owu...
pok tylko nie bij!!!!! bo ja mam frajdę z tego mierzenia hahaha :-)

reklama
a mierz sobie kocurku ile chcesz :) kupimy Ci na urodziny termometr na stałe wszyty pod skórę to będziesz mogła sprawdzać 24/7 :tak:

serg - dopiero doczytałam. ściskam Cie mocno i tulam. zebyzostac mama 2011 jeszcze dwa cykle starań nam zostały :> nic straconego. a potem i tak zostaniemy przeciez na tym watku :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry