reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zakupy zrobione kawa kupiona, kartofelki dochodzą, zaraz razem zjemy obiad i mąż niestety do pracy idzie, a ja sama ... standard ... ale nie ma tego złego, co by ..... " Umówiłam się z koleżanką na spacer, choć ten śnieg mnie troche przeraża ... ALe trzeba sie dotlenić, lepsze to, niż siedzenie w domu i rozmyślanie ...
pysia- ja mam ekspres włąśnie z Tchibo, jest super ! Dostaliśmy na prezent ślubny

Aelreda - bardzo mi przykro

Ostatnia edycja:
reklama
ufff troche ogarnełam;)

z tym termometrem to mi tez rtęciowy pokazuje wyżej niż elektroniczny ale faktycznie ważne żeby mierzyć jednym konsekwentnie.

ide wieszać pranie i zaraz na zakupy zeby jakiś obiad wyczarować.

kocurek odpocząć? chciałabym ale ja chyba nie umiem tak nic nie robić jestem w ciądłym ruchu:-). ale od 2-9lutego lecimy do Szkocji do rodziny troche się wyrwe bo siedzenie w domu w urlop to zły pomysł dla mnie.:-)

Witajcie

Pok ja tez juz nic nie mowie :-p

Serg bardzo mi przykro, :-(tak liczylam ze i Tobie sie uda...

Wlasnnie mezus mi oswiadczyl ze chce kupic mi nowego laptopa :szok: ma to byc prezent za to,ze jestem wspaniala mama i zona. Mam sama sobie wybrac jakiego chce,a to nie bedzie latwe bo ja z tych niezdecydowanych
jezyk1.gif
mielismy jechac dzisiaj ale maly zasnal a sklepy tylko do 16-tej wiec odpada,jutro wizyta u stomatologa od razu po szkole, wiec tez nie damy rady,moze we wtorek pojedziemy... A teraz siedze i przegladam wszystkie modele
oczko2.gif

Mama doczytalam ze dzisiaj z mezusiem obchodzicie 12 rocznice bycia razem a wiec wszystkiego dobrego,i oczywiscie zycze 2 mocnych krech na tescie.

redrose.gif

Kwiatuszek to trzymam kciuki,jesli tempka nie spadla to pewnie cos jest na rzeczy
oczko2.gif
testowac bedziesz za 3 dni?

Ostatnia edycja:
kwiatuszek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
edyta - a to Cię mąż miło zaskoczył ...
ewula- ja to wogóle tempki nie mierze, bo jestem roztrzepana , pomierzyłam 3 dni, a potem juz zapomniałam hehe

POK ;) nie ma za co
LIBBY eh jak nas zapamietalas wszystkie? hi hi
EDYTKA toshiba najlepsze chyba
MADE gdzie jestes?

kwiatuszek - kciukasy zacisniete!

edyta - polecam dell studio xps :D i ogolnie wszystkie delle. bardzo sie rozczarowałam, bo mam wrażenie, że jest tandetnie plastikowy. della studio mam juz drugiego i jestem bardzo zadowolona :)

ja juz ogarnelam standardowo teraz zadania ponadstandardowe czyli porzadek w papierach i przygotowanie pokoju-rupieciarni dla goscia, ktory nas jutro nawiedzi :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry