reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pok klik! a wiesz... ja tez tak miałam z tą @ - ale to było przez 2 lata, kiedy nie miałam przytulanek żadnych ... a od kiedy znowu przytulanki i to bez zabezpieczenia, to pojawiła się "żywa" krew ...

reklama
hej wszystkim!

aelreda: bardzo mi przykro... :(

mama : jak tam sie czujesz???? jak mija niedziela? u nas leniwie... maly spi a my ... korzystamy :)
zaraz bedziemy szamac obiad a po siescie poldusia spacer
u mnie dzis temp. 37,2 ale juz po wstaniu z lozka... takze nie wiadomo tak naprawde... za to zrobilam test owu z ciekawosci i sa ciagle II i to dosc ciemne, ciemniejsze niz w czwartek... wiec juz nie kumam tego przeplatanca : jasne-ciemne, jasne i znow ciemne... no nic ! bedzie co ma byc najwidoczniej :)

pok : maz w piatek jets w genewie, zrobi male rozeznanko w pracy czy nie ma jakiegos wolnego stanowiska, jakie sa ogolnie warunki pracy itp :)
a w miedzy czasie szukamy tez w londynie :) lubie jak cos sie dzieje :)

WITAM wszystkie koleżanki :-) bez wyjątku.

wstyd się przyznać,ale ja jeszcze w piżamce :-) hihihi, wczoraj poźno do domu wrócilismy około 00:30 zanim kąpu kąpu to trochę zleciało i tak dziś oboje mamy lenia.
wczoraj byłam zrobić badania, jestem zadowolona bo cukier w normie, siuśki też, morfologia prawie git, dwa parametry nieco odbiegają ale % bo w innej normie OK także się nie przejmuję, w czwartek wizyta więc zobaczymy co powie moja na badanka
Libyy miałam Ci wcześniej napisać, ale chyba tego nie zrobiłam... sama już nie wiem, ale lepiej powiedzieć kolejny raz niż wcale ;-) śliczny suwaczek :-)
Aelreda współczuje z całego serca... trzymaj się, musisz być silna!!!
Sergi przykro mi :-(

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Kobietki ))))

Kocurek, pysia - czy Wy nie macie co do roboty, tylko te tempki mierzyć ? :-p :-D:-D:-D hahaaaaaa ja dzisiaj miałam: 37,3 :-D o siódmej -------> TAM !!

pok ? Kliknąć Ci ? Kliknąć ? )))))))))))))))

Idę poczytać coście napisały.

sol - ja już rezygnuję ze staraczek, proszę mnie wykreślić, i wpisać do: wystaranych :-D

Ej....
weźcie coś napiszcie, bo bym chciała mamicie życzenia złożyć w nowym, ładnym okienku :-p

Ostatnia edycja:
maaade no nareszcie !!! :-D Dla Ciebie rzucę Asimova! :-D
a to Ty DZIŚ miałas tę tempkę :szok: no patrz czas mi stanął w miejscu... :sorry2:
Nie... czekaj - przyspieszyłam czas !!!! :-D :-D :-D Wishful Thinking hahaha... :-) Jeszcze parę dni wariatkowa.... :-p

Powiedz - nie zbrzydła ci jeszcze kawa????? Napijesz sie ze stuknętym termoholikiem??? :-D

Ostatnia edycja:
pysia - już my tam wiemy :-p :-D:-D

mamita kochana - z okazji Waszych pięknych lat pożycia, życzę Wam gromadki ślicznych berbeci, szczęścia i czego tylko zapragniecie :-D to ode mnie, od kochanej made, bo Was bardzo, bardzo lubi :-)

Kocurek - rzuć to w cholerę ! Asimov Cię tak nie rozbawi :-D

Kawy to mi się chce bardzo... ale Pan mi ogranicza, mówi, ze przysługują mi dwie dziennie :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry