reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia - szczerze Ci powiem, że ten cykl spisałam na straty, zero jakichkolwiek przypuszczeń, objawów, nic... także kochana, ja tam kciuki trzymam, bo kto jak kto, ale Ty byłaś bardzo zdyscyplinowana :-p :-D:-D:-D

Kasieńka - witaj ;)))))

reklama
Ożesz made ciężkie czasy nastały .... to życzę z głębi serca, żeby kawa przestała Ci smakować .... żebyś na jej widok zrobiła sie żółta... :confused: potem zielona... :eek: a potem ..... :-D :-p

jestem po spacerku:)

KASIEŃKA- witaj co u Ciebie ???no daaawno Cie nie bylo!!

LIBBY,SOL,MADE,JOSEPHIE- dziekuje ze życzenia !!!!!!!!kochane jesteście:)

EWULA- Tobie również wszystkiego najlepszego na kolejne lata-9 lat to też ladny wynik-&&&&&&&&&&&& za dzidzie!! :)

KOCUREK- ja wlasnie zasiadlam z kawką.
PALEMKA- smacznego:)

AELREDA- przyko mi ..............

Kocurek - z synem tak miałam, że mnie mdliło jak jasny gwint, ale kawy to mi się chciało :-D kilka tygodni i przywyknę do tej nowej tradycji: dwie dziennie :-/

Idę na obiadek :))) przyjdę później.

jak tam mija wam niedziela? nawet nie wiem co tu u was sie dzieje... a tego wszystkiego nie nadrobie. jak sie dziewczyny czujcie? mam nadzieje ze dobrze:)

a ja teraz tak zadko tu jestem bo mieszkam w chobienicach kolo wolsztyna w woj wielkopolskim i nie mam dostepu do neta. a jak jestem u rodzicow z zg to wtedy sobie was odwiedzam. a u mnie wszystko dobrze. jeszcze tylko 5 miesiecy i moj slub...

Ostatnia edycja:
mamuś Z Tobą kawkę z przyjemnością :-)
pysia i made ja też mam wewnętrzne przekonanie, że ten cykl na marne - dlatego tak się sama z siebie brechtam :-D
Muszę miec twardsze dowody niż to, że mi ciepło w sali hehe... inaczej nie uwierzę !!! A już na pewno nie zatestuję !!!!

Kocurek wita kasieńkę :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry