reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Palemko jak mi to powiedzial to mi kopara opadla :-D

Pysia-Pok dzieki za porady w sprawie lapka ;-)

Kocurku ale wysoka tempka :szok: kiedy testujesz? ja mam 37,4 ale w uchu :-D

reklama
kocurku :) teraz to ja tez mam 37,5 :) hehehe wariatko :)

a gosc to kuzyn M. zostanie na jedna noc. pokoj goscinny przez gosci rzadko uzywany pelni role graciarnio-biura-prasowalni a jest taki mini-mini :) na szerokosc ramion i dlugosc 2m z kawaleczkiem. wazne, ze ma okno :D musze tam porzadnie ogarnac.

a jeszcze dzis zaczelam myslec intensywnie poza szyjką o moich @, że ja nie pamiętam kiedy ostatnio miałam taką z krwią, od cykli stu mam chyba zawsze takie brazowe farfocle, strasznie ciemne ale nie czerwone, nie ma tam zywej krwi tylko jakby taki brud mi wyciekał obleśny i tak myślę czy to cos znaczy i czy nie powinnam ginkowi mojemu o tym powiedziec ;/

Ej no pok bo Ci nie kliknę!! :-p
Ty się śmiejesz, a nie wiesz, że ja w klasie w której uczę mam jak w lodówce i ZAWSZE straaaaaaaaaaaszliwie marznę - ale w zeszłym tygodniu było mi ciepło :szok: To się dziwisz, że się paranoi termicznej nabawiłam ??? :dry:

pysia To mi zabierz termometr :-p:-p:-p

pok wiesz myślę ze to może być niepokojące. Jednak @ powinna być żywo czerwona taka świeża krew chociaż przez pewien czas. Ja mam krótkie @ góra 3 dni ale z tego jeden to żywa krew jak teksańska masakra:-)

kocurku ja wiem, że Ci ciepło było w zeszłym tygdoniu i sie paranoi nabawiłaś i życzę Ci jak najlepiej :-)
a który masz dzień cyklu? i jak długie masz cykle zwykle? zrób sobie suwaczek może :tak: albo siknij! :) - when in doubt pee it out!

ewula... u mnie to trwa bardzo dlugo zwykle miedzy 7 a nawet 9 dni, z tym, ze pod koniec to takie resztki tylko wysmigują. a generalnie od dawna juz nie mialam obfitej miesiaczki. hmm na arzie czytam, ze to tylko oznacza, ze krew szybko krzepnie po drodze ;/ tyle, ze jak mi krew pobieraja, to wtedy mi krzepnie bardzo dlugo.
nie ma co gdybac. zapytam gina ;/ i tak musze do niego isc jak wyniki M. przyjdą.

KOCUREK gdybym tam byla to bym wziela Ci i zakazala sprzedazy termometrow w aptekach Tobie ;P a made jaka miala tempke ostatnimi czasy?

No ale Wy wiecie, że ta moja paranoja to tak dla śmiechu trochę, nie ???? To dobrze :-)
Myślałam, że z made będziemy tak sobie wesoło w tej paranoi tkwić.... no ale ona mnie opuściła :hmm:

pok nie lubię suwaczków, mam 25dc - a ten będzie raczej 28-29 dniowy (skoro poprzednie dwa 25 i 32 dniowe i skoro owulkę w tym cyklu miałam 10-11dc) ... byle do końca tygodnia ... strasznie dłuuuuży się to czekanie.....

Chyba zaraz wrócę do mojego ukochanego Asimova bo tak leży na półce zapomniany od paru dni...

pysia hahaha!! :-D made wczoraj miała 37.3 rano o 7.00 "na parterze" - rtęciowym !

Ostatnia edycja:
pysiulku :) nie chce nic mowic za made... ale niezaleznie jaka miala temp, to na pewno jej nie spadla ponizej temp owulacyjnej :) na tym to polega przecież :D

kto mi kliknie?

reklama
KOCUREK to ho ho tempka
POK ja nie znajutsia sie na tym mierzeniu ;P jak sie teraz nie uda to moze bede mierzyc.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry