reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
PALEMKA- brawo za dzialania !!!!!!!jestem z Ciebie dumna-kochana moja!!
jak juz po obiadku bedziemy go wcinać to Tomi wstawi fotki jak on wygląda i wtedy moze sie skusisz i sama zrobić-prosty ,szybki,smaczny i .....jest go cala blacha :-)
a tymczasem wysylam DHLem do kawki :))

PYSIA-brakowalo tu wczoraj Ciebie :)

KOCUREK- jak dziś tempka???u mnie 36,8 :)

teraz wcinam owsianke cynamonową..

gratuluje nowej fasolki :):):))))

Rabbit ja widze ze nie da sie bez liczenia plodnych. wtedy nie myslac mozna nie trafic zwyczajnie w plodne i to tez nie jest sposobem na staranka

mama ooooo śliczna u Ciebie!! :-)
U mnie rano ciągle trzyma 36.8 ..... teraz skoczyła do 37.5
Ale (.)(.) już mnie nie bolą tak :(

Ja całkowicie się podpisuję pod tym co pysia - można nie trafić cholewcia!
Mam zamiar testować na owu do skutku !!! :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
wiem wiem....ale wyluzować trzeba....jechać gdzieś na weekend w góry....spróbować o tym tak intensywnie nie myśleć...wiem że łatwo sie mówi...ale to pomaga....mnie pomogło.....mojej siostrze....wiec warto spróbować

MAMA ach wiem, ze beze mnie tu strasznie smutno bylo :) jednak mnie brak :))) pikna masz tempke kochana
PALMA jaki macie ekspres? :)
KOCUREK nie no suwaczek dobrze chyba pokazuje. jade z pok na jednym wozku z dniami cyklu :)))
Wlasnie... a z tym trafianiem to mamy 3cykle za soba nie myslac o plodnych i sie nie udalo. moze nie trafilismy

reklama
PALEMKA- mykaj,mikaj :)

KOCUREK-U Ciebie też milusia tempka -a Ty mierzysz pod językiem??ja w dzień nie mierzę..

owsianka skonczona trzeba sie brać za siebie bo wstalam po 9.00

Domi w nocy gorączkowal wiec dalam po 2 sypor przeciwgor.spal do 8.50 i narazie jest si-juz Mu sie tak oczy nie świecą ...moze choroba pojdzie bokiem.............

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry