reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocurku - ciotka, a kiedy Ty testujesz ? JA niestety już czuję się jak na @, wczoraj pochłonęłam 1000000000 kilo słodyczy, a tak mam zawsze przed @. Ale bardzo nastawiłam się na Provitę w K-cach i inseminację ... tylko nie wiem, którego lekarza mam wybrac

sergi - tulam kochana

reklama
Dzien doberek
EDYTA wiem, ze na bb czas szybko mija ale dzis nie bedzie kiedy z Wami posiedziec jak rano
POK kochana ja nie testuje jeszcze. Czekam jak najdluzej :) moj najdluzszy cykl mial 31 dni i zmienilam suwaczek jak moze zauwazylas :))) a z tyn badaniem szyjki to ja tez nie moge sie polapac :( a chcialabym to umiec
LIBBY kochana uwazaj na siebie... dobrze ze Ksieciu byl przy Tobie eh

naga nie no nie testuję... poczekam sobie na @ Ale podziałałaś szybko z decyzją!!!!

sergi Przytulenia.... ale zawiesić starania???

Matko jedyna !!!! pysia kocurka nie zauważyła !!! :szok:

miałam ból brzucha i krzyża...ale myślałam że to przez remont bo właśnie skończyliśmy w mieszkanku i dużo robiłam....aaa potem w pracy niedobrze mi się zrobiło jak kawę zrobiłam i powąchałam...i babeczki z pracy powiedziały na pewno ciąża....a że ja nie umiem czekać...i już tych testów przez ostatnie pare miesięcy było...więc poleciałam kupić....z myślą że nic nie wyjdzie zrobiłam...aa tu szok....jaśniutka różowa kreseczka....byłam przekonana że jakiś felerny teścik....dopiero uwierzyłam jak bete zrobiłam....

NIE CHCĘ, ŻEBY KOMUKOLWIEK NA TYM FORUM BYŁO PRZYKRO Z NASZEGO POWODU ..... jesteśmy tu po to, żeby się wspierać, a nie oceniać, pamiętajcie o tym kochane!!!!!

KOCUREK-AMEN!!!!!

PALEMKA,KOCUREK-dziękuję za życzenia!!!!:-D:-D:-D

EWULA,PYSIA,SERGII i reszta Gangu Witajcie!!
SEGII- tule mocno kochana.........kiedy wrócicie do starań ????

ja przy kawie wiec potowarzyszę Ci Kocerek :tak:

rabbit- ale to musi byc cudowne uczucie - zobaczyc II krechy na teście ... ah ..... rozmarzyłam się ....
pysia czesc - &&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśniete mocno ...
kocurek - no szybko wiem, ale nie mam juz siły czekać ...

mama - hej, ja też przy kawie ... daj kawałek tego serniczka co wczoraj zrobiłas ????????

MAMA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS Z OKAZJI 12 LAT. ZYCZE WIECEJ TAKICH LAT, POCIECHY Z DZIECI I II KRECH NA CIAZOWYM
Styczen tez nalezy do nas.za pare dni nasza kolejna rocznica bycia razem
PALEMKO dziekuje :)))
KOCUREK tak jak na suwaczku 28d.c. ;P
ja witam z lozka hehe

reklama
ja miałam bóle krzyża i brzucha....ale myślałam że to przez remont bo robiliśmy...ni i troche dużo sprzątałam....potem w pracy robiłam kawę i niedoobrze mi było....babeczki powiedziały że to pewnie ciążą...że one też tak miały....więc nie czekając długo(nie jestem cierpliwa i testów przez ostatnie miesiące robiłam tyle że głowa boli) poszła do apteki po teścik....z myślą że nic nie wyjdzie(byłam przekonana) wyszła jasna różowa kreseczka...ale myślałam że felerny teścik wiec...robiłam bete i ciach będzie dzidzia:)...dziewczyny najgorsze jak tak się tak człowiek stresuje,liczy te dni płodne....robi wszystko żeby dzidzia była....ja też tak miałam....i za każdym razem nic....a jak olałam...pomyślałam że styczeń to nienajlepszy miesiąc na dzidzie....to siup i jest....wiec wyluzujcie....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry