Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
EDYTKO jak nie do pazdziernikowek, to do listopadowek dolaczysz, prawda?! :-) Uda sie na pewno
:-) :-) :-) Jestes potrojna mamusia... powiedz jakie to uczucie, kiedy dzidzior sie rozpycha? Nie wiem czego doswiadczam. Czy to jakies delikatne niebolesne skurcze czy wlasnie ruchy dzidziuska?

Nie pisałam, że pojawiło się na majtkach, bo w ogóle się nie pojawiło przez te kilka godzin jak i do tej pory. Tłumaczę sprawdzałam białą chusteczką lekko wsuniętą do środka pochwy. Poza tym wczoraj jeszcze kochałam się z facetem ok 1 w nocy. On do delikatnych nie należy jeśli jest na "głodzie". Te różowe plamki są śladowych ilości.piszesz ze bylas w toalecie i zobaczylas zaczatki krwi na majtkach,
. Co do rozwarcia to na płodne miałam takie rozwarcie ze można było opuszek włożyć, po owulce zamknięta czyli można wyczuć tylko miejsce gdzie to rozwarcie było (obrazowo to jak zaciśnięte wargi) a co do miękkości to posłuże się metaforą gina. Szyjka miękka jest w dotyku jak policzek, twarda jak dziąsło możesz sobie językiem spróbować
Może to ci coś objaśnie ale to faktycznie trudne.
Piszesz wprost to jest ok:-)

to się nie zawaham -