reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
EDYTKO jak nie do pazdziernikowek, to do listopadowek dolaczysz, prawda?! :-) Uda sie na pewno
:-) :-) :-) Jestes potrojna mamusia... powiedz jakie to uczucie, kiedy dzidzior sie rozpycha? Nie wiem czego doswiadczam. Czy to jakies delikatne niebolesne skurcze czy wlasnie ruchy dzidziuska?

Na poczatku jest to delikatne laskotanie,a pozniej czuc pod skora jak ktos sie tam rozpycha cudowne uczucie,ja to moglabym chodzic w ciazy non stop wlasnie ze wzgledu na ruchy dzidziusia.Zobaczysz jak juz urodzisz bedziesz tesknic za kopniaczkami :-p
Jesli teraz test wyjdzie pozytywny to ja najprawdopodobniej bede rodzic we wrzesniu tydzien lub dwa przed terminem :tak:

Aelreda nikt na ciebie nie najezdza tylko piszesz ze bylas w toalecie i zobaczylas zaczatki krwi na majtkach,wiec kazda ci doradzila zebys pojechala do szpitala.Zrobisz jak uwazasz dorosla jestes i wiesz co robisz... A tlumaczyc sie nie musisz bo po co?

Zmykam nakarmic malego i klade sie spac do juterka papa;-)

Ostatnia edycja:
piszesz ze bylas w toalecie i zobaczylas zaczatki krwi na majtkach,
Nie pisałam, że pojawiło się na majtkach, bo w ogóle się nie pojawiło przez te kilka godzin jak i do tej pory. Tłumaczę sprawdzałam białą chusteczką lekko wsuniętą do środka pochwy. Poza tym wczoraj jeszcze kochałam się z facetem ok 1 w nocy. On do delikatnych nie należy jeśli jest na "głodzie". Te różowe plamki są śladowych ilości.

Rabitt skarbie gratuluje leć na bete i do gina jeżeli zagrożenie epidemiologiczne jest realne to może gdzieś cię przeniosą albo pójdziesz na zwolnienie na ten czas.;) Pisz o wszystkim jesteśmy z Tobą.

pok odnośnie szyjki. Ja obserwuje od 2 cykli i tak faktycznie jest jak paluch głęboko, szyjka wysoko, paluch płytko szyjka nisko:-D. Co do rozwarcia to na płodne miałam takie rozwarcie ze można było opuszek włożyć, po owulce zamknięta czyli można wyczuć tylko miejsce gdzie to rozwarcie było (obrazowo to jak zaciśnięte wargi) a co do miękkości to posłuże się metaforą gina. Szyjka miękka jest w dotyku jak policzek, twarda jak dziąsło możesz sobie językiem spróbować:-D Może to ci coś objaśnie ale to faktycznie trudne.
Ps. Podoba mi się twój temperament nawet jesli to tylko pms.:-D Piszesz wprost to jest ok:-)

Aelreda - sex na początku ciązy, nie ejst wskazany za bardzo, może wstrzymajcie się narazie, tym bardziej, skoro piszesz, że Twój mężczyzna do najdelikatniejszych nie należy ... Wart przeczekać te pare miesięcy ;-) I nie denerwuj się tak, dziewczyny na pewno nie mialy nic złego na myśli, bardziej z troski pewnie mówiły

Mama - z okazji 12 lat bycia razem zyczę Wam dużo zdrowia samych radosnych i słonecznych dni, pociechy z ukochanych dzieci, samej pomyślności i szczęścia oraz upragnionego trzeciego dzieciątka, by juz nie czekało, tylko jak najszybciej do Was przyszło !!! Zobacz załącznik 320405

kurcze ja sie dowiedziałam o ciąży jeszcze przed planowanym @......24 dc zrobiłam 2 teściki: pink test wyszedł dodatni(jest b.czuły polecam) a pre test ujemny.....jak wiecie pracuje w laboratorium więc bete zrobiłam sobie na drugi dzień i miała 31,01 :) czyli b/wczesna ciążą....ufffff i udało się i to w 4 cyklu od rozpoczęcia starań.....w piątek byłam u lekarza....i wszystko ok....martwiłam się bo brzuch mnie pobolewa...ale mówił że to normalne i że trzeba się oszczędzać....taka jest moja krótka opowieść....dziewczyny trzymam kciuki

Dzień dobry :)

naga ale nie gniewasz się... co...? :-(

mamuś kocurek obala kartonik mleka za Waszą pomyślność :-) :-D

pysia Czy tęskniłaaaam???? Co Ty mi za retoryczne pytania zadajesz w ogóle :dry:

Oo ewula witaj piękne oczko ! :-)

rabbit przepraszam, że na końcu ale MOJE GRATULACJE ! ! ! :-D :-D :-D

Mimo, że ja się pok boję hihi :-p to się nie zawaham -
aelreda kochanie jak tam dzisiaj ... ?? Ja Cię nie będę z niczego rozliczać, nawet jeśli z tym nie pojechałaś do szpitala to widocznie taka decyzja była według Ciebie na ten moment najwłaściwsza... z Tobie tylko znanych powodów. Napisz co u Ciebie.
NIE CHCĘ, ŻEBY KOMUKOLWIEK NA TYM FORUM BYŁO PRZYKRO Z NASZEGO POWODU ..... jesteśmy tu po to, żeby się wspierać, a nie oceniać, pamiętajcie o tym kochane!!!!!

Komu kawkę ??? :-)

Ostatnia edycja:
kocurek - no cos Ty !!! Czasem przydaje się taki zimny prysznic, wczoraj cały dzien przepłakałam, dzis juz troche lepiej, choc cały czas mam ogromny smutek i mnóstwo pytań, na które nie znajduje odpowiedzi, to bardz przykre, kiedy chce sie miec dziecko, a po prawie dwoch latach sie nie udaje, na dodatek nie znana jest przyczyna. Po takim czasie psychika ludzka(przynajmniej moja) zaczyna wariować ... wiec wybacz moj wczorajszy "foch" ;-) ja po prostu zaczynam świrować ...
Aha dziękuję Wam za wczorajszą porcję prywatnych kciuków dla mnie !!!!!!!!!!!! Jesteście kochane, ale połowe muszę Wam oddać, bo za duzo mi posłałysciue hehgehe &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&
rabbit - gratuluje, skoro zrobiłas test tak wczesnie , to chyba musiałaś miec szybciutko objawy ?

Ostatnia edycja:
naga :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) - jak za mało na cały dzień dla CIEBIE to zaraz dorobię !!!!!!!

No właśnie rabbit recytuj nam proszę objawy ze szczegółami - kiedy, co i jak ????? :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Babeczki
@ przylazła dzisiaj rano... :sad:

A więc jednak w 2011 nie zostanę mamą. Czas zawiesić starania, tak jak postanowiliśmy...
Ehhh... A już tak liczyłam na to, że się udało... :sad:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry