reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EDYTA zleci, jakos dasz rade ;) mi nawet zlecialo ale obawiam sie ze teraz bedzie mi sie dluzyc. no nic postaram sie tak nie myslec ;)

reklama
EDYTA zleci, jakos dasz rade ;) mi nawet zlecialo ale obawiam sie ze teraz bedzie mi sie dluzyc. no nic postaram sie tak nie myslec ;)

Wchodzac na BB czas szybciej mija
spoko.gif
najgorsze sa weekendy

PYSIU pytasz sie jak dzionek minal? W szpitalu wyladowalam, ale tym razem mialam podstawy ku temu. Zaslablam pod prysznicem. Okazalo sie, ze wyniki krwi mam do doopy. HGB 5.0, RDW 19.5 O ILE DOBRZE PAMIETAM. Zastrzyki codziennie mnie czekaja. A reszta dnia? Sama widzisz.... POK z ta szyjka to najlepiej chyba mama opowie. Nie jestem pewna, ale jak wysoko i twarda, to nie ma dni plodnych, jak niso i miekka to sa. I tak, wysoko, to palec dalej, nisko- blizej. Ekspertem nie jestem.

PYSIU pytasz sie jak dzionek minal? W szpitalu wyladowalam, ale tym razem mialam podstawy ku temu. Zaslablam pod prysznicem. Okazalo sie, ze wyniki krwi mam do doopy. HGB 5.0, RDW 19.5 O ILE DOBRZE PAMIETAM. Zastrzyki codziennie mnie czekaja. A reszta dnia? Sama widzisz.... POK z ta szyjka to najlepiej chyba mama opowie. Nie jestem pewna, ale jak wysoko i twarda, to nie ma dni plodnych, jak niso i miekka to sa. I tak, wysoko, to palec dalej, nisko- blizej. Ekspertem nie jestem.

Byl ktos w domu jak zaslablas ?Musisz na siebie uwazac:tak: duzo wypoczywaj jedz miesko,warzywa i owoce i duzo burakow...

Tak, byl moj Ksiaze. Byl dzielny. Nie stracilam przytomnosci, tylko mialam czarne plamki przed oczami i krecilo mi sie w glowie na tyle mocno, ze musialam sie podeprzec i usiasc. dZiekuje za troske. Wystraszylam sie, a przeciez biore zelazo w tabletkach.
Jem, jem. Tylko za mieskiem nie przepadam. A buraki to nawet w plynie sacze :-)
RABBIT ja tez mam nadzieje, ze NASZE dziewczyny do Ciebie dolacza.. :-)

Ostatnia edycja:
Libby no to ksiaze bedzie mial cie teraz na oku :-p

Rabbit ja dokladnie nie wiem na kiedy inne dziewczyny maja terminy,jesli chcesz na watku ktory ci dalam napisz cos o sobie np imie,skad jestes,wiek jesli chcesz,termin porodu i takie tam a napewno jakies dziewczyny dolacza do Ciebie ;-) mam nadzieje ze ja rowniez niedlugo dolacze ale jeszcze musze pczekac na wynik testu :-p

EDYTKO jak nie do pazdziernikowek, to do listopadowek dolaczysz, prawda?! :-) Uda sie na pewno
:-) :-) :-) Jestes potrojna mamusia... powiedz jakie to uczucie, kiedy dzidzior sie rozpycha? Nie wiem czego doswiadczam. Czy to jakies delikatne niebolesne skurcze czy wlasnie ruchy dzidziuska?

Ostatnia edycja:
reklama
Po raz kolejny, bo chyba muszę sprostować info, nie miałam plamień, bo na majtek żadnych śladów nie było! Po prostu sprawdzając śluz, pchałam na żywca palca do środka i w taki sposób zobaczyłam te różowe plamy.
Nie zamierzam się tłumaczyć z kroków jakie czynię, ale jeśli nie potraficie uszanować moich decyzji to czemu ja mam się tłumaczyć?
Nie będę się niepotrzebnie denerwować jak nie ma potrzeby, a jeśli ja czuje że jest ok, to znaczy że nerwy mi zaszkodzą, bo tak właśnie mam.
Przykro mi jest że wszystkie tak na mnie naskoczyły.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry